Suskunlar ne zaman başlıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha fazla erkeklerin ilgisini cekecek bir Dizi ama tabiki vadi ile yarisamaz 3-4 reytinge gecemeyecektir

aynı karakteri taşıdığını kim uyduruyo ya
vadiyle uzaktan yakından alakası yok biri uydurdu herkes aynı şeyi söylüyo ne olcak yani vadi izleyen biri vadiyi bırakıpta suskunları izlemez rahat ol
aynı karakterde değil daha çok erkeklerin izleyeceği bir dizi.. zaten başrollerde 4 erkek var bilmem bu bişey çagrıştırdımı
)))

4 erkek napıyorlar ya
hiçmi kız yok filmde
var var kıyısından köşesinden yarım başrol bir kız var. malum erkek dizilerinde kızların pek önemi yok nasıl olsa öldürüp öldürüp yerine gıcırından alıyorlar
)))))))

İddialı bir gün ama koyabileceği fazla bir alternatifi de yoktu, TİMS'in işlerini pek sevemiyorum ama Muhteşem Yüzyıl'dan sonra çıtayı ne kadar düşürdüğünü merak ettiğim için bir göz atacağım.

Doğru bi gün seçimi ilk 15 e girer.Zaten Show'un perşembeye koyacak başka alternatifi yoktu.İyi bir seçim.

Show TV böyle ne olacagi Belli olmayan dizilerle ugrasana Kadar KVP yi Transfer edip persembe günü zirveyi kapsin.

Bence show olmaz.. kurtların bir gitmedigi fox kaldı seriyi tamamlar öyle final yapar
)))))

aslinda vadi nereye giderse gitsin fark etmez cünkü kemik izleyicisi sayesinde yayinda kalacak reytingi alir ama Fox a gecerse avrupada olanlar internetten izlemek zorunda kalir

aslinda vadi nereye giderse gitsin fark etmez cünkü kemik izleyicisi sayesinde yayinda kalacak reytingi alir ama Fox a gecerse avrupada olanlar internetten izlemek zorunda kalir

vadinin transferinde sorun reyting değilki para.... yüksek fiyatı kim verirse oraya cullop
)))) eee ülke meselelerini anlatmak kolay değil
)))

vadinin transferinde sorun reyting değilki para.... yüksek fiyatı kim verirse oraya cullop
)))) eee ülke meselelerini anlatmak kolay değil
)))

parayı veren düdüğü çalar
bak tnt ye transfer ücretini 1 bölümde çıkardı reklamlardan ben show tv nin yerinde olsam parayı verir alırdım

parayı veren düdüğü çalar
bak tnt ye transfer ücretini 1 bölümde çıkardı reklamlardan ben show tv nin yerinde olsam parayı verir alırdım

Bence hiç bir kanal kurtlardan para kazanamiyor. yoksa kanallar salak mi altın yumurtlayan tavuğu kessın. tnt kanal pıyarı için transfer etti zaten..

not:bu arada alemto ya ne oldu yeni üyelik allıp allıp banlanıyormuş
))) doğrumu

malesef alemto süresiz ban yedi.her kanal vadiden para kazanıyodur bence ama vadinin çok pahalı olduğu doğru.

malesef alemto süresiz ban yedi.her kanal vadiden para kazanıyodur bence ama vadinin çok pahalı olduğu doğru.

Süresiz bana karşıyım. yöneticılr umarım çözüm bulur... bakalım kurtlar ne zaman seriyi tamamlayacak
))))