Suskunlar ne zaman başlıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence iyi bir seçim. Başarılı olabileceğini düşünüyorum. Tabii ki zirve yarışında olması çok zor hatta belki imkansız ama en azından ilk 10 içinde tutunabilir...

Böylece Pazartesi akşamları ise Ustura Kemal'e kaldı.

MUCK muhtemelen biter 1 Mart'a..

Basarili olabilir bu dizi.

Perşembe günü işi çok zor olacak. İlk bölümüyle iyi bir başlangıç yapar ama sonrasında düşüş yaşar bence :)

M.U.C.K ise Perşembe PT-2'de bir süre devam ettikten sonra oradaki durumuna göre biter :)

Bence zirve yarisinda olmasi imkansiz ama en azindan ilk 15 te olacaktir, tanitimini izledim fena degil.

Bence ya hiç baslamasın yada başladığı gibi bitsin :))))) kurtların karşında hiç bir erkek işi tutmaz

bence büyük bi şok yaşatacak kanalına gün tercihi çok kötü

Çok iddiali hazırlanan bir diziydi. Orjinaline sadık kalınacaksa epey sert bir dizi.
Böyle bir diziyi kurtlar vadisinin karşısına koymak çok saçma bir iş olmuş ama bu show tv ne yapsa yeridir..

Çok iddiali hazırlanan bir diziydi. Orjinaline sadık kalınacaksa epey sert bir dizi.
Böyle bir diziyi kurtlar vadisinin karşısına koymak çok saçma bir iş olmuş ama bu show tv ne yapsa yeridir..

iyidir iyidir bugüne kadar fatmagülün tarzı dizileri fatmagül ezdi..
bu sefer kurtlar kendi tarzı bir diziye karşı ilk defa sınav verecek suskunlar dizisine başarılar diliyorum..

iyidir iyidir bugüne kadar fatmagülün tarzı dizileri fatmagül ezdi..
bu sefer kurtlar kendi tarzı bir diziye karşı ilk defa sınav verecek suskunlar dizisine başarılar diliyorum..

bu durumda fatmagüle yaracak birincilik garakti gibi :))))) bu durumda kurtlar suskunlara bir suikast düzenleyebilir demiiş olayın :)))))))

gun secımı cok rısklı fatma gulun reytıngını calarsa vadı acık ara fark atar fatma gule

vadiyle aynı karakteri taşıyan ve vadiyle aynı güne gelen ilk film takas ..

aynı karakteri taşıdığını kim uyduruyo ya :D vadiyle uzaktan yakından alakası yok biri uydurdu herkes aynı şeyi söylüyo ne olcak yani vadi izleyen biri vadiyi bırakıpta suskunları izlemez rahat ol :D