Takoz'u zaten seviyordum.Gurur'uda seviyorum.Şimdi ikisi birlik olunca çok daha sevdim.Sadece o hapishane müdürünü sevmiyorum.Onun dışında onlar benim tarafım.![]()
saygi diyarim burak.bu arada naber?gorunmuyosun
Takoz'u zaten seviyordum.Gurur'uda seviyorum.Şimdi ikisi birlik olunca çok daha sevdim.Sadece o hapishane müdürünü sevmiyorum.Onun dışında onlar benim tarafım.![]()
kız fragman beni çok etkiledi bu yzden fragman hakkındaki yorumumu sonra anlatıcam şu an şoktayım..
ya ecevtle ahunun aşk yaşamasına sevindim.. öbür yellozu hiç sevmiyordum.. ayrıca sarıda ahuya hiç yakışmıyo.. aslında gültenle daha yakışıyo ama o malum ibonun aşkı ama olsun bu dizide birbirne ihanet eden çokahu nası sarıya ihanet ediyosa gülten de pek hala iboya edebilir.. fragmanda ibonun olduğu resmen belli oldu.. fakat hala analamadığım bişey var.. bu gazanfer yani grurun hangi tarafı tuttuğu? fragmanda takozun tarafı olduğu belli ama bizim sarıyada iyi davranıyodu hani.. yani hala şaşkınım..
Gazanfer bizimkilere geçerse süper olur![]()
Poly hatırlarsan, Gazanfer Takoz'a Sarı'yı öldürme o benim dedi, bu da mı Ecevit'le ilgili ?![]()
öldürme dedi çünkü üçünü de içeri atmak istiyor, müdürün gözüne başka nasıl girecek pardon? :GDG:
Merhaba aranıza yeni geldim. Yine bomba gibi bir bölüm olacak
onlar Ahu'nun kanı değil mi? o bulduğu şal Ahu'nun olmalı. :GDG: