Suskunlar 11. Bölüm Fragmanı!

Takoz'u zaten seviyordum.Gurur'uda seviyorum.Şimdi ikisi birlik olunca çok daha sevdim.Sadece o hapishane müdürünü sevmiyorum.Onun dışında onlar benim tarafım.:)

saygi diyarim burak.bu arada naber?gorunmuyosun

ya ecevtle ahunun aşk yaşamasına sevindim.. öbür yellozu hiç sevmiyordum.. ayrıca sarıda ahuya hiç yakışmıyo.. aslında gültenle daha yakışıyo ama o malum ibonun aşkı ama olsun bu dizide birbirne ihanet eden çok :d ahu nası sarıya ihanet ediyosa gülten de pek hala iboya edebilir.. fragmanda ibonun olduğu resmen belli oldu.. fakat hala analamadığım bişey var.. bu gazanfer yani grurun hangi tarafı tuttuğu? fragmanda takozun tarafı olduğu belli ama bizim sarıyada iyi davranıyodu hani.. yani hala şaşkınım..

ya ecevtle ahunun aşk yaşamasına sevindim.. öbür yellozu hiç sevmiyordum.. ayrıca sarıda ahuya hiç yakışmıyo.. aslında gültenle daha yakışıyo ama o malum ibonun aşkı ama olsun bu dizide birbirne ihanet eden çok :d ahu nası sarıya ihanet ediyosa gülten de pek hala iboya edebilir.. fragmanda ibonun olduğu resmen belli oldu.. fakat hala analamadığım bişey var.. bu gazanfer yani grurun hangi tarafı tuttuğu? fragmanda takozun tarafı olduğu belli ama bizim sarıyada iyi davranıyodu hani.. yani hala şaşkınım..

Sarı'yı kollama nedeni 3. adamı bulabilmek için Takoz'un ayağına götürebilmek için. Onların hepsi bir oyun. Gurur sadece kendi çıkarını düşünüyor. İbo ile yakışıyor o kız ne bilal'ı be. :5: Ayrıca Sarı Ahu'dan vazgeçmez. :GDG:

Gazanfer bizimkilere geçerse süper olur :D

Geçeceğini sanmıyorum ben. :GDG:

Poly hatırlarsan, Gazanfer Takoz'a Sarı'yı öldürme o benim dedi, bu da mı Ecevit'le ilgili ? :D

kız poly sen beni yanlış anlamışın.. ya ben ahuyla eceviti daha çok yakışıtıyorum.. sarıyla ahu. 😛 biraz komik geliyo..

haa.. bak o da olurda oda çok azgın:W karıda bi manyaklık var çözemediğim :d

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919