cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,699
- Puanı
- 1,060
Berdan - Seçkin çekildi, Aleyna elendi.kim kim elendi toplamda berdanla seçkinde yarışmadan çekilmiş doğru mu?
Berdan - Seçkin çekildi, Aleyna elendi.kim kim elendi toplamda berdanla seçkinde yarışmadan çekilmiş doğru mu?
Ümit Erdim ve Aleyna Elibol SMS ile elendiler. Berdan Mardini sağlık problemi nedeniyle ayrıldı, Seçkin Piriler ise zorlu şartlara dayanamadığını belirterek çekilmek istedi.kim kim elendi toplamda berdanla seçkinde yarışmadan çekilmiş doğru mu?
+ Ümit Erdem SMS ile elendi.kim kim elendi toplamda berdanla seçkinde yarışmadan çekilmiş doğru mu?
En baştan beri tosundu zatenElanur'un tosuna dönüşmesi hakkında ne düşünüyorsunuz pekii?Yorumlarınızı alayım. ✍️
@Sherlock beyciğim yoldaşımızı kaybetmişiz ne yazık ki...Bence güzel falan değil... Beğenmedim...
Resim görünmüyor bende ama anımsıyorum gibi destere yoldaşımızın o efsanevi hediyesiniOnun kriteri eskiden beri bilinen bir şey. Konuyu uplatma, bak destere’nin bir zamanlar ki hediyesi@Sherlock @MasacRE
Konu İçindeki Mesaj: 'MEnes 5.000'ler Kulübünde!'
https://fav10.net/forum/threads/menes-5-000ler-kulübünde.265556/post-2997609
Yeni yedek adayları arasında güzeller var. Aleyna'mızın yerini dolduracağız hemenSurvivor adina cok büyük kayip olmus bence.![]()
![]()
![]()
Yarışmadan önce de mi böyleydi?
Onu bilmiyorum da adada ilk görünce bu kilolarla nasıl yarışacak demiştim ama fena da gitmiyor görünüşüne göreYarışmadan önce de mi böyleydi?Fotoşoplarla iyi saklamış tosunluğunu.
![]()
Hayır ben zor beğeniyorum sadece...
Seni mahrum etmeyelim bu görselden…
Bugün belli olacakmış yedekler. Seninle de paylaşırız hemenPaylaşmayı unutmayın benimle![]()
Ah ne kadar düşüncelisin, çok teşekkür ederimSeni mahrum etmeyelim bu görselden…