GÖRSELLER... BÜYÜLENMİŞ DURUMDAYIM... @Maskeli Fedai @MEnesBenim zevklerim sağlamdır. Al bak incele kızımızı
![]()
------
Güzel sultanları yarışmaya katmalıyız Şerlok beyciğim mutlaka![]()
GÖRSELLER... BÜYÜLENMİŞ DURUMDAYIM... @Maskeli Fedai @MEnesBenim zevklerim sağlamdır. Al bak incele kızımızı
![]()
------
Büyülenilmeyecek gibi değil ki Şerlok beyciğim. Ama doyamadık sultanımıza maalesef...GÖRSELLER... BÜYÜLENMİŞ DURUMDAYIM... @Maskeli Fedai @MEnes
Yanlış anlaşılma oldu.Arkadaşım ben ona önce diyorum eleneni at. Konusunu açayım diye.
Yoksa pat diye söylemiyor yani. Yanlış anlattım herhalde.
![]()
![]()
Aleyna yazıp 1890’a sms atmayanlar yargılanmalı Utku beyciğim… @Maskeli FedaiBüyülenilmeyecek gibi değil ki Şerlok beyciğim. Ama doyamadık sultanımıza maalesef...
Aman aman gece gece fena olduk Şerlok beyciğim. O sms'i atmayanlar utansın... @Maskeli FedaiAleyna yazıp 1890’a sms atmayanlar yargılanmalı Utku beyciğim… @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 120173
Aleyna yazıp 1890’a sms atmayanlar yargılanmalı Utku beyciğim… @Maskeli Fedai
Elanur'un tosuna dönüşmesi hakkında ne düşünüyorsunuz pekii?Aman aman gece gece fena olduk Şerlok beyciğim. O sms'i atmayanlar utansın... @Maskeli Fedai
Bence güzel falan değil... Beğenmedim...GÖRSELLER... BÜYÜLENMİŞ DURUMDAYIM... @Maskeli Fedai @MEnes
Sarışınlar hoşlanıyorsun...Bence güzel falan değil... Beğenmedim...
Kim dedi sarışın sevdiğimi... Öyle bir şey yok... Siyah saç, mavi göz, beyaz ten seviyorum ben... Bu yıllardır bilinen bir gerçektir...Sarışınlar hoşlanıyorsun...
@Dosi de biliyor mu? Ona danışmadan birşey yapamazsın sen...Kim dedi sarışın sevdiğimi... Öyle bir şey yok... Siyah saç, mavi göz, beyaz ten seviyorum ben... Bu yıllardır bilinen bir gerçektir...
Siyah saç mavi göz zor bulunur. 😂Kim dedi sarışın sevdiğimi... Öyle bir şey yok... Siyah saç, mavi göz, beyaz ten seviyorum ben... Bu yıllardır bilinen bir gerçektir...
Onun kriteri eskiden beri bilinen bir şey. Konuyu uplatma, bak destere’nin bir zamanlar ki hediyesi@Dosi de biliyor mu? Ona danışmadan birşey yapamazsın sen...
Forum içine kaydettim.Allah affetsin o nasıl bir surat öyle.Onun kriteri eskiden beri bilinen bir şey. Konuyu uplatma, bak destere’nin bir zamanlar ki hediyesi@Sherlock @MasacRE
Konu İçindeki Mesaj: 'MEnes 5.000'ler Kulübünde!'
https://fav10.net/forum/threads/menes-5-000ler-kulübünde.265556/post-2997609
Kişisel bir şey bu, niye başkalarına danışayım bununla ilgili be adam... Zey'in mesajında da dediği gibi bu durum yıllardır bilinen bir şey...@Dosi de biliyor mu? Ona danışmadan birşey yapamazsın sen...
Öyle zaten, bunun bilincinde olarak bu durumu talep ediyorum...Siyah saç mavi göz zor bulunur. 😂
Ahahaha kanımı dondurmuştu bu hediye... Şimdi gördüm yine kanım dondu.... Heey gidi günler hey...Onun kriteri eskiden beri bilinen bir şey. Konuyu uplatma, bak destere’nin bir zamanlar ki hediyesi@Sherlock @MasacRE
Konu İçindeki Mesaj: 'MEnes 5.000'ler Kulübünde!'
https://fav10.net/forum/threads/menes-5-000ler-kulübünde.265556/post-2997609
Laf olsun diye mi dedin yani?Kişisel bir şey bu, niye başkalarına danışayım bununla ilgili be adam... Zey'in mesajında da dediği gibi bu durum yıllardır bilinen bir şey...
Öyle zaten, bunun bilincinde olarak bu durumu talep ediyorum...
Ahahaha kanımı dondurmuştu bu hediye... Şimdi gördüm yine kanım dondu.... Heey gidi günler hey...![]()
Hayır laf olsun diye olur mu... Gerçekten istek olarak hayattan talebim bu şekilde diyorum.Laf olsun diye mi dedin yani?![]()
Sarışınsan sarışın olur sanaHayır laf olsun diye olur mu... Gerçekten istek olarak hayattan talebim bu şekilde diyorum.Ama olmazsa da hayatın sonu değil sonuçta...
![]()
Benim zevklerim sağlamdır. Al bak incele kızımızı
![]()
------
GÖRSELLER... BÜYÜLENMİŞ DURUMDAYIM... @Maskeli Fedai @MEnes
Aleyna yazıp 1890’a sms atmayanlar yargılanmalı Utku beyciğim… @Maskeli Fedai