'Survivor'da Gelecek Sezon 'All Star' Olacak! | TV8

Aman ne realitysi olacak, kimse de sevmiyor zaten doğru düzgün destekleyeni yok :A

Ogeday'ı destekleriz. Anıl Berk de iyidir. Erkekler iyi görünüyor da kadın yarışmacılar sıkıntı sanki :A
Geçen senenin başrolü reality anlamında Evrim Keklik’tir, sevilmesi veya sevilmemesi başka konu. :A

Erkekler 4/4 fakat kadınlarda beni de Evrim dışında çeken yok. Seda Ocak ve Sude’yi izlemedim bu arada hiç. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Geçen senenin başrolü reality anlamında Evrim Keklik’tir, sevilmesi veya sevilmemesi başka konu. :A

Erkekler 4/4 fakat kadınlarda beni de Evrim dışında çeken yok. Seda Ocak ve Sude’yi izlemedim bu arada hiç. :A
Yunanistan ile olan Survivor'u ben de izlemedim, onları da burada tanıyacağız artık :A Senin yine Evrim var, bende o da yok çünkü :A
Net izleriz Utku beyciğim. :A Yalnız 350. kez Hakan vs. Turabi izleyemeyecekmişiz, bu benim beklentilerimi bir tık azalttı. :A @Maskeli Fedai

350. kez izlemek artık biraz sıkar Şerlok beyciğim, birer kez yarışanların iyilerini izlemek iyi olabilir :A Acun beyciğim bilir zaten işini :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
  • İlginç
Reactions: MasacRE
Evet. :A Barış da Nisa da kadronun çoğunluğuyla görüşmüyor, kendilerinden başka varsa bir veya iki kişi. Bu bile her şeyi yeterince açıklıyor. Çünkü herkes gerçekleri görmeye başladı. :A
Barış ve Nisa, diğerlerinin ne halt olduğunu öğrendiği için görüşmüyor. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy