Survivor'da Bir İlk!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu biraz formata ters düşüyor elenen yarışmacının geri dönmesi mantıklı değil ordakiler belli bir mücadale verdikten sonra elenen yarışmacının geri dönmesi saçma gibi geldi bana

dünyada yayınlanan survivorlarda da varmış işte niye acun şimdi de böyle yaptı tarzı yorumlar geliyor anlamış değilim.Ama bu bence çok iyi oldu 3.bir şans verilecek bir isme bence bunu çok iyi değerlendirmesi gerek bu ilk ve tek ona verilecek.

KONU KESİNLEŞTİ ! BİRLEŞMEYE DOĞRU 1 VEYA 3 YARIŞMACI ARASINDA İSİMLER KESİN DÖNECEK. :)

@Harunnn60 bu haberi ilk ben açmıştım. :D :bhr:

Yiğit sabah sabah bana çok güzel bir haber verdin :D Süper olacak ya , geri dönen kişiler halk oylamasıyla mi belirlenecek ??
Aynen. :)

Birleşmeye doğru sanıyorumki elenen isimler sms'e sunulacak. :) Hatta Anıl'ın bugün adadan gideceği ve birleşme ile döneceğide söyleniyor. :X

Aynen. :)

Birleşmeye doğru sanıyorumki elenen isimler sms'e sunulacak. :) Hatta Anıl'ın bugün adadan gideceği ve birleşme ile döneceğide söyleniyor. :X
Adam giderse zaten sakatlığı sebebiyle gidecek. Dönmesi en mantıklı isim olur bence.

Bu arada ben o sakatlık olayını kaçırdım, nasıl sakatlanmıştı?

Bu biraz formata ters düşüyor elenen yarışmacının geri dönmesi mantıklı değil ordakiler belli bir mücadale verdikten sonra elenen yarışmacının geri dönmesi saçma gibi geldi bana
daha önceki survivorda oldu. hak eden ama oyuncuların hinlikleriyle gidenler oldu(duygu gibi) taner mi duygu mu yani. sonuçta gelen kişi kuvetli olmazsa finalde elenecek

Direk haksızlık var ya şimdi elenenler çalışmaya başlasın spor yapsın, iyi beslensin sonra diğerleri erimiş bitmiş, aç bi haldeyken güçlü olanı oyuna sok ee ne bekliyorsun ki direk haksızlık. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy