Yiğit sabah sabah bana çok güzel bir haber verdinKONU KESİNLEŞTİ ! BİRLEŞMEYE DOĞRU 1 VEYA 3 YARIŞMACI ARASINDA İSİMLER KESİN DÖNECEK.
@Harunnn60 bu haberi ilk ben açmıştım.![]()
![]()
Aynen.Yiğit sabah sabah bana çok güzel bir haber verdinSüper olacak ya , geri dönen kişiler halk oylamasıyla mi belirlenecek ??
Adam giderse zaten sakatlığı sebebiyle gidecek. Dönmesi en mantıklı isim olur bence.Aynen.
Birleşmeye doğru sanıyorumki elenen isimler sms'e sunulacak.Hatta Anıl'ın bugün adadan gideceği ve birleşme ile döneceğide söyleniyor.
![]()
Oyunda yere düşmüştüAdam giderse zaten sakatlığı sebebiyle gidecek. Dönmesi en mantıklı isim olur bence.
Bu arada ben o sakatlık olayını kaçırdım, nasıl sakatlanmıştı?
Valla inş senin dediğin gibi olur , duygu çok erken veda etti , tat alamadık hiçAynen.
Birleşmeye doğru sanıyorumki elenen isimler sms'e sunulacak.Hatta Anıl'ın bugün adadan gideceği ve birleşme ile döneceğide söyleniyor.
![]()
Aynen, ilk iki haftayı iple çekerdim gelsin izleyeyim diye.Valla inş senin dediğin gibi olur , duygu çok erken veda etti , tat alamadık hiç![]()
Gelsinde Hilmiden intikam alsınAynen, ilk iki haftayı iple çekerdim gelsin izleyeyim diye.
Sonra gitti, artık öylesine izliyorum.![]()
İnşallah.Gelsinde Hilmiden intikam alsın![]()
daha önceki survivorda oldu. hak eden ama oyuncuların hinlikleriyle gidenler oldu(duygu gibi) taner mi duygu mu yani. sonuçta gelen kişi kuvetli olmazsa finalde elenecekBu biraz formata ters düşüyor elenen yarışmacının geri dönmesi mantıklı değil ordakiler belli bir mücadale verdikten sonra elenen yarışmacının geri dönmesi saçma gibi geldi bana
iyimiş ahmet dursun dönecek inşallahEvet birleşmeye doğru.![]()
Ahmet Dursun, Anıl ve Duygu döner bence.iyimiş ahmet dursun dönecek inşallah