Survivor'a Büyük Tepki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Altın çağını yaşıyor falan denilmişti ben de o altın çağın virüs sayesinde yaşandığını hatırlattım. :A

Ya boşversene clickbaitlerle fragman izleyip yorumlamaya devam etsin herkes. :A SKANDAL KAVGA diye koyulan videoda Yasin’in “kulağımın dibinde bağırırsan varya” cümlesi SKANDAL oluyorsa diyecek bir şey yok. :F Hayır o başlığı yazmasan da fragmanın en az 1 Milyon izlenecek ne gerek var. :F
Ben Acun fanlarının korona bitmesin de Survivor iyi reyting alsın diye dua etmediklerinden şüpheliyim. :F

Keşke burda da aynı tepkiyi verseydi Acun bey. Bozok Begüm'e küfür ediyor resmen. Ama o zamanlar Survivor doğaldı. Şimdiki gibi "araya gireyim de fragmanda ciddi bir şey var sansınlar" diye düşünmüyordu. Hatta bu sahne fragmanda bile gösterilmemişti. Ama en altın senesiydi. Çünkü doğaldı.

Acun adada kaldı ya ciddi manada psikolojisi bozuldu yarışmaya çok müdahale ediyor. Çok yorum yapıyor.

• Güldürdün
Reactions: DR
Acun adada kaldı ya ciddi manada psikolojisi bozuldu yarışmaya çok müdahale ediyor. Çok yorum yapıyor.
Sanmıyorum. 16 reytingi görmek maksat. :D

Ayrıca "clickbait"e gıcık olmayanlara da ben gıcık olurum. Ne olursa olsun manası bile "tık yemi" demek. Yani yem atıyorlar biz de yutuyoruz. Yani bizi ne sanıyorlar anlamıyorum. :D

Olduk olası gıcık olduk hep de öyle olacak. :D

• Beğendim
Reactions: Harunnn60