Survivor'a Büyük Tepki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özgürcüm düşük evet biz bunu kabul ediyoruz diyorum ki o kadar dizilerin karşısında 5 almak kötü değil ayrıca 6 aldığıda oldu survivor un
Burdan pek kabul ediyorsun gibi durmuyorsun abla. :)

Ben dizilerin karşısında 5 almak kötü demiyorum inatla anlamayıp bunu söylüyorsun ve 6 aldığı da oldu diyorsun.

Ben gerçekten daha da yazmayacam çünkü çok basit bir durumu anlatıyorum ama inatla aynı şeyi sunuyorsun bana.

• Beğendim
Reactions: DR
Reyting kasmak için yaptı tabii ki. Olay Anneler günü haberi. Acun zaten hep abartmaz mı sayfasında olayları? :D

Ben anneler günü videosu olduğuna inanmıyorum inanmıcam fragmanda bariz net unutulmayacak bir konsey olacak ve bir haberim var ı boşuna demedi acun yakında anlarız bunu :D

Peki Acunun unutulmayacak bir konsey olacak bir haberim kısmını niye görmedik?bunu açıkla :D
O kısmın kesildiğini ben de söylüyorum zaten. Ama o cümleyi Ersin için kurmadı diyorum. Ersin için kursaydı ve söylenseydi Ersin bugün de kötü olurdu. Köpeğini kaybeden biri 1 günde gülecek değil ya?

• Beğendim
Reactions: Harunnn60
Burdan pek kabul ediyorsun gibi durmuyorsun abla. :)

Ben dizilerin karşısında 5 almak kötü demiyorum inatla anlamayıp bunu söylüyorsun ve 6 aldığı da oldu diyorsun.

Ben gerçekten daha da yazmayacam çünkü çok basit bir durumu anlatıyorum ama inatla aynı şeyi sunuyorsun bana.

Ben kabul etmemezlik etmiyorum şuan boşluktan izleniyor ben daha önce dedim ki bunu :D ama diyorum diziler karşısında çokta almadı diyorum yanlış olan ne burda :D

• Üzücü
Reactions: Özgür
Ben anneler günü videosu olduğuna inanmıyorum inanmıcam fragmanda bariz net unutulmayacak bir konsey olacak ve bir haberim var ı boşuna demedi acun yakında anlarız bunu :D
Birkaç kişi var ya twitter da ya da başka forumda ciddi mana da seni etkiliyorlar

Basbayağa fragmanda kandırmak için yaptı. O sözleri filan da anneler günü içindi.

Hee ilerde köpek durumunu bile açıklayabilir finale yakın. Beklenir.

Hah işte ben de dün bunu anlatmaya çalıştım. Eğer haber verildiyse ve kesildiyse bunun yansımalarını elbet görürdük. Ersin üzülürdü, ağlardı hatta üzüntüsünden belki oyuna bile çıkamazdı ama öyle bir şey yok gördüğümüz gibi.
Olay niye bu sezon aldığı reytinglere geldi anlamadım? :D

Ortada bir "yalan" var ve yine her zamanki gibi halı altına süpürülüyor. Ben bu konunun başlığını "Survivor'u yerin dibine soktular" diye açsaydım şimdi o clickbait diyen arkadaşlar buna bozulmayacaktı sanki? :D Kendimizi kandırıyoruz her zamanki gibi.

İsterse 4 reyting alsın Acun programı bitirecek değil ya. :D Sanki yüksek reyting gelince bize ödeme yapacak. :A

Reyting kaygısı diziler için olsun. Çünkü bitebilir. Ama Survivor 3 reyting alsa bile devam edecek. :D

• Beğendim
O kısmın kesildiğini ben de söylüyorum zaten. Ama o cümleyi Ersin için kurmadı diyorum. Ersin için kursaydı ve söylenseydi Ersin bugün de kötü olurdu. Köpeğini kaybeden biri 1 günde gülecek değil ya?

Tamam anlarız yakında eminim açıklaması olur :D ben ersin için kurdu diyorum fragmanda ersinin yıkıldığı bir an vardı oda yoktu bölümde

• Üzücü
Birkaç kişi var ya twitter da ya da başka forumda ciddi mana da seni etkiliyorlar

Basbayağa fragmanda kandırmak için yaptı. O sözleri filan da anneler günü içindi.

Hee ilerde köpek durumunu bile açıklayabilir finale yakın. Beklenir.

Beni kimse etkilemiyor izliyorum kesildiğini net görüyorum ve yorumluyorum o kadar...anneler günü için değildi sonuna kadar savunacam bunu ..

Şimdiye kadar bir ilk oldu dediği konseyin altından iki kızın ilk ikide olduğu çıktı. Halbuki bu 2016'da olmuştu. Hayır binlerce kişinin çalışıp da bunu atlamaları? :A Forumdakiler daha dikkatli çalışanlardan. :D

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Şimdiye kadar bir ilk oldu dediği konseyin altından iki kızın ilk ikide olduğu çıktı. Halbuki bu 2016'da olmuştu. Hayır binlerce kişinin çalışıp da bunu atlamaları? :A Forumdakiler daha dikkatli çalışanlardan. :D
Birde şey vardı Evrim Yasin olayında Acun hiçbir kadına kimse bağırmadı ilk tefa sen bağırdım dedin.
Oysa ki bir çok erkek kadınlara bağırdı.
Örnek duygu bozok.

• Beğendim
Konudaki muhabbetleri görünce ben. :A

Neyse teyzeleri alın gelin yine kaos var. :Z @alperuz @Dosi
58b429dacbbf3433f0e4b557.jpg

66d31d2e0fa369cb8478aea44bb1edbc.png

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Aserat

Şimdiye kadar 2 kız birinci olmuşmuydu peki :A

Olay niye bu sezon aldığı reytinglere geldi anlamadım? :D

Ortada bir "yalan" var ve yine her zamanki gibi halı altına süpürülüyor. Ben bu konunun başlığını "Survivor'u yerin dibine soktular" diye açsaydım şimdi o clickbait diyen arkadaşlar buna bozulmayacaktı sanki? :D Kendimizi kandırıyoruz her zamanki gibi.

İsterse 4 reyting alsın Acun programı bitirecek değil ya. :D Sanki yüksek reyting gelince bize ödeme yapacak. :A

Reyting kaygısı diziler için olsun. Çünkü bitebilir. Ama Survivor 3 reyting alsa bile devam edecek. :D
Altın çağını yaşıyor falan denilmişti ben de o altın çağın virüs sayesinde yaşandığını hatırlattım. :A

Ya boşversene clickbaitlerle fragman izleyip yorumlamaya devam etsin herkes. :A SKANDAL KAVGA diye koyulan videoda Yasin’in “kulağımın dibinde bağırırsan varya” cümlesi SKANDAL oluyorsa diyecek bir şey yok. :F Hayır o başlığı yazmasan da fragmanın en az 1 Milyon izlenecek ne gerek var. :F

• Güldürdün

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy