Survivor Hasan'ı Hiç Böyle Gördünüz Mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Ekranlarda fırtına gibi esen Survivor'da dikkat çeken yarışmacılardan biri de Hasan Yalnızoğlu.
Gönüllüler ekibinde yeralmasına karşın aslında bugüne dek popüler gösterilerde hep önde oldu. Anadolu Ateşi Dansın Sultanları gösterisinde başroldeki kötü karakteri temsil ettikten sonra Amerikan Güreşi'ne başlayan Yalnızoğlu, Kırkpınar Şampiyonu Savaş yıldırım'ı yenerek Ağır Siklet Şampiyonluğunu kazanmıştı.
Güreş minderlerinde Camoka lakabıyla bilinen Hasan Yalnızoğlu'nu Survivor dönüşü büyük bir mücadele daha bekliyor. Haziran ayının başında Bursa'da ünvanını korumak için Barbar ile ringe çıkacak.

TPW Ağır Sıklet Şampiyonu Camoka (Survivor Hasan), Timsahlar adlı takımın süper star isimleri Bursalı Bigboy ve Bursalı The Turkish Rock ile birlikte TPW'da IC Şampiyonu durumunda bulunan Murat Bosporus, Kanadalı Joe Legend, 1 Numaralı Contender Barbar, Battal, Anadolu Kaplanı ve Demirci de Atatürk Spor Salonunda nefes kesen bir şova imza atacaklar...

--2123913.Jpeg

--2123915.Jpeg

--2123917.Jpeg

hasan bıraksın bu güreş işini biz nihatı yolayalım :)))))

ben biliyodum belli zaten öküz gibi :d nihat la baya kapışırlar derbi gibi oldu onların kapışması nihat da baya güçlü bu da benim favorim nihat :D

ne şaibesi ya :D yenildiği adam nihat sonuçta o da çok güçlü

güçlü de burda ki fotolara bakınca amerikan güreşi oynuyor bunda da adamı kaldırıyor elbey güreş gereği :D kaldırdığı adamlarda en az 90 kilodur şimdi ordaki 100 kiloyu mu kaldırmayacak :D

mesele o kadar ağırlığı kaldırabilmek değil dengede durmak ve dayanıklı olmak nihat bence baya bi güçlü dengeyide sağlayınca hasan ı yenmesi gayet doğal :D

mesele o kadar ağırlığı kaldırabilmek değil dengede durmak ve dayanıklı olmak nihat bence baya bi güçlü dengeyide sağlayınca hasan ı yenmesi gayet doğal :D

nihat güçlü ona bi şey diyemem ama hiç zannetmiyordum valla yeneceğini :D + mustafa topaloğlunun 80 kilo da tık etmedi genç çocuk bitti :D

Ben görmüştüm. Kendisi Turkish Power Wrestling'in güreşçilerinden.. Şimdilerde TPW gözükmüyor. :)