En iyisini yapıyorsun . 👍 Ancak uğradığında bir belli et , özletiyorsun kendini.2 3 güne bir uğruyorum ve nerdeyse tamamen futbol konularında oluyorum. Derslere ağırlık verdiğim için.
En iyisini yapıyorsun . 👍 Ancak uğradığında bir belli et , özletiyorsun kendini.2 3 güne bir uğruyorum ve nerdeyse tamamen futbol konularında oluyorum. Derslere ağırlık verdiğim için.
Valla ben esas seni göremiyordumEn iyisini yapıyorsun . 👍 Ancak uğradığında bir belli et , özletiyorsun kendini.
VMYM dönemi gibi aktif değilim ben de tabi , öyle dolanıp çıkıyorum genelde.Valla ben esas seni göremiyordum
İşte ben de seni görmezsem aktifken zor buluşuruzVMYM dönemi gibi aktif değilim ben de tabi , öyle dolanıp çıkıyorum genelde.
Acun'un instagram yayınını izledim. Kim şampiyon olur diye sordu herkese. Ogeday da ben kadın şampiyon olsun istiyorum deyip Nisa'yı söyledi. Bu ikili çok güçlü diyeceğiz bu sene
Avatar iyiAcun'un instagram yayınını izledim. Kim şampiyon olur diye sordu herkese. Ogeday da ben kadın şampiyon olsun istiyorum deyip Nisa'yı söyledi. Bu ikili çok güçlü diyeceğiz bu sene
Bu arada yeni avatarım nasıl Dosi hanım
Acun'un instagram yayınını izledim. Kim şampiyon olur diye sordu herkese. Ogeday da ben kadın şampiyon olsun istiyorum deyip Nisa'yı söyledi. Bu ikili çok güçlü diyeceğiz bu sene
Bu arada yeni avatarım nasıl Dosi hanım
Ogeday , Nisa 'nın şampiyon olmasını isterim dedi ama Nisa ise Merve Aydın'ın şampiyon olmasını isterim dedi.Avatar iyi
Ogeday ile Nisa sevgili değil mi? Bunu demesi normal
Başalngıcı yapalım dedik. Sezon ilerledikçe sinerjimizi yaparız yine Şerlok beyciğimUtku beyciğime bak hemen moda girmiş... @MasacRE
Öyleymiş galiba. İki sevdiğim ismin bir araya gelmesi iyi oldu. Barış yakışmıyordu NisoşumaAvatar iyi
Ogeday ile Nisa sevgili değil mi? Bunu demesi normal
Nisa da içinden Ogeday demiştir de çaktırmıyorOgeday , Nisa 'nın şampiyon olmasını isterim dedi ama Nisa ise Merve Aydın'ın şampiyon olmasını isterim dedi.
Uçtular. Zaten hepsinin Instagram hesaplarına bakarsan hepsi son paylaşımlarını yaptı ve havaalanında hikaye paylaştılar.Yarışmacılar bugün sabah Dominik Cumhuriyetine uçmuş olabilir mi? Bir kesin bilgi var mı bu konuda?
Uçtular. Zaten hepsinin Instagram hesaplarına bakarsan hepsi son paylaşımlarını yaptı ve havaalanında hikaye paylaştılar.
Ayyyy desene seninki geldiği gibi abbas yolcu.Barış.Umarım ciddi bir şey yoktur.
Barışa geçmiş olsun. Yeni sezonun çok kötü sakatlıklara imza atmaması dileklerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?