Herkes hak ettiğini yaşar !!sahra'nın sakatlığı baya arttı sanırım, takıma belli etmek istemiyor.
Özlem , Begüm , nadya onun açığını kapatıyorDeme öyle.![]()
saçmalama. survivor'u bile bırakabilir. ciddi bi sakatlık geçirdi her oyuna sakat çıktı ama takıma belli etmedi. sevmiyoruz falan ama böylede denmemeli.Herkes hak ettiğini yaşar !!![]()
Belli olmaz ama yenecek gibi duruyor.Daha Hakanin kazandigi kesin degilki. Merve aydinda ilkini aldi ama Nadyaya yenilmisti
Sakatlanmadan önce görüyorduk Sahra kim.Özlem , Begüm , nadya onun açığını kapatıyorsahra kim ya
![]()
Mutlu Ol Yeter'in sonuna bakıyordum kaçırdım.Hakan ne gömdü be Turbo'ya 1 kez denize döksen bile yeter bana aslanım benim.
Morardı resmen.![]()
Yok emre ya sende sahra ya taktın bırak şu kızıSakatlanmadan önce görüyorduk Sahra kim.![]()
Abi Anıl sürekli 1-2 haftaya iyileşecem diye bir şeyler diyor ama sanmıyorum yani adalar birleştikten sonra anca düzelir bence. Gelişmeleri pek bilmiyorum.Anıl'ın ayağı ne zaman iyileşir, bu yönde haberler var mı?
Emre 😱Yok emre ya sende sahra ya taktın bırak şu kızı![]()
Insallah. Turabinin artist artist hareketlerini görmek istemiyorumBelli olmaz ama yenecek gibi duruyor.