Herkes hak ettiğini yaşar !!sahra'nın sakatlığı baya arttı sanırım, takıma belli etmek istemiyor.
Özlem , Begüm , nadya onun açığını kapatıyor sahra kim yaDeme öyle.
saçmalama. survivor'u bile bırakabilir. ciddi bi sakatlık geçirdi her oyuna sakat çıktı ama takıma belli etmedi. sevmiyoruz falan ama böylede denmemeli.Herkes hak ettiğini yaşar !!
Belli olmaz ama yenecek gibi duruyor.Daha Hakanin kazandigi kesin degilki. Merve aydinda ilkini aldi ama Nadyaya yenilmisti
Sakatlanmadan önce görüyorduk Sahra kim.Özlem , Begüm , nadya onun açığını kapatıyor sahra kim ya
Mutlu Ol Yeter'in sonuna bakıyordum kaçırdım.Hakan ne gömdü be Turbo'ya 1 kez denize döksen bile yeter bana aslanım benim.
Morardı resmen.
Yok emre ya sende sahra ya taktın bırak şu kızıSakatlanmadan önce görüyorduk Sahra kim.
Abi Anıl sürekli 1-2 haftaya iyileşecem diye bir şeyler diyor ama sanmıyorum yani adalar birleştikten sonra anca düzelir bence. Gelişmeleri pek bilmiyorum.Anıl'ın ayağı ne zaman iyileşir, bu yönde haberler var mı?
Emre 😱Yok emre ya sende sahra ya taktın bırak şu kızı
Insallah. Turabinin artist artist hareketlerini görmek istemiyorumBelli olmaz ama yenecek gibi duruyor.