Hilmicem'i severim de Turabi deme bana cinlerim tepeme çıkıyor.Turabi varken hiç şansı yok.
[HASHTAG]#sampiyonhilmicem[/HASHTAG]
[HASHTAG]#allstarhakanhatipoglu[/HASHTAG]
Hilmicem'i severim de Turabi deme bana cinlerim tepeme çıkıyor.Turabi varken hiç şansı yok.
Turabi'nin yakışıklılığını mı kıskanıyorsun.Hilmicem'i severim de Turabi deme bana cinlerim tepeme çıkıyor.
Turabi'yi yakışıklı buluyorsun ha. 😱Turabi'nin yakışıklılığını mı kıskanıyorsun.
Yani bir Hilmi Cem kadar olamasada var işte gideri.Turabi'yi yakışıklı buluyorsun ha. 😱İlginç.
Hakan yakışıklı da şimdi bana ne yakışıklılığından kızlar değerlendirsin sana noluyor.Yani bir Hilmi Cem kadar olamasada var işte gideri.
Hakan yakışıklı mı?
@Nisa gelir misin buraya.Hakan yakışıklı da şimdi bana ne yakışıklılığından kızlar değerlendirsin sana noluyor.
Biz ne ünlüler gördük gül gül öldükHakan yakışıklı da şimdi bana ne yakışıklılığından kızlar değerlendirsin sana noluyor.
Nisa beğenmediyse haklıdır, nokta.@Nisa gelir misin buraya.
Hakan'ın resmini gösterek kız değerlendirsin o zaman.
Nisa Hanım beğenmedi aslında Hilmi Cemi, sinir oldum.
Sen nerden çıktın melun.Biz ne ünlüler gördük gül gül öldük
Bildirim geliyorNisa beğenmediyse haklıdır, nokta.
O da Hakan'ı destekleyecek benim gibi.
Sen nerden çıktın melun.
Ben sana bildirim yollamadım konuyu mu takip ediyonBildirim geliyor
@Nisa sende mi bu melunla aynı kişiyi tutuyon.Nisa beğenmediyse haklıdır, nokta.
O da Hakan'ı destekleyecek benim gibi.
Sen nerden çıktın melun.
Evet tabi kiBen sana bildirim yollamadım konuyu mu takip ediyon
Tabii ki de benimle aynı kişiyi tutacak.
@Bully niye tabiki dedin anlayamadım?Tabii ki de benimle aynı kişiyi tutacak.
O Merve'yi destekliyor ama Hakan'ı da seviyormuş. Merve'yi ben de severim, aynı taraftayız yani.
Çok tatlılar ya.Seda ve Hakan sağlık kontrolündenMerve'm yok yalnız@Bully @Yiğitt @KayıpSehir @HachiKo @sokak sanati
Ben bu sezon çok aktif olmayı düşünmüyorum bu konuda aslında ama zırt pırt etiketleyecekler, belli. Haliyle baya mesaj yazacaz yine bu konuya ama yazabildiğim kadar az yazmaya çalışacam.Survivor yorum konusu açıldığına göre @Bully beni mesaj sayısında geçer. Geçen yıl geçmişti. Bütün bir kış aradaki farkı kapattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?