Maskeli Fedai
Favori Üye
aa sen bana çok takılma cnm ben ilk survivoru izledim sadece türkiye yunan olan 10 yıl aradan sonra ilk defa ara ara bakıyorum diziler bittiği için yoksa kim kimdir önceleri ne yapmış hiç fikrim yok orada diğerleri acunla detaylı konusurken merve konuşmadığı için öyle söyledim önceleri ne olmuş ne gitmiş bilmem 🙂🙂🙂@Çiğdem- Geçen sene bu oyunun aynısını aç izle istersen. Acun Turabiye sadece 10 saniye soru sordu, geri kalan bütün soruları Ahmet Dursuna sordu. Bitince de Ahmet senin zaten ihtiyacın yoktu dedi.
Yani Turabi kaza yapmadıysa kimse yapmaz. Bu sefer Acun aksine yine Merveye daha çok soru sordu.
Geçen sene Ahmet ve Merve ne kadar sevinmişlerdi Turabinin kazanması. Turabi o kadar kötü niyetli ki, tebrik bile etmedi. Geçen sene Merve tebrik etmişti. Koyarım videosunu.
ne hikaye anlatıyon aga ya hasan hayat hikayesini anlattı turabi cevap bile vermedi hakanla olan oyunundaMerve Acunun so4larina tenezzül bile etmezken Turabiyla baya muhabbet ettiBu kadar da taraflı olmayın
Niyeki ? New York ödülü olduğu için mi ?Bugunku oyunda 9-0 geride olsalar bile gonullu destekcileri korkmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?