Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@eskici gecen sene Ahmet oyunu Turabiye verdi :) bunu açıklamalardan da anlarsın

Kaldı ki Turabinin hakkini yeme burda neyse bir arabayı kaybettik ama sampiyonliluk bizim olacak Allah un izniyle :)

@Çiğdem- Geçen sene bu oyunun aynısını aç izle istersen. Acun Turabiye sadece 10 saniye soru sordu, geri kalan bütün soruları Ahmet Dursuna sordu. Bitince de Ahmet senin zaten ihtiyacın yoktu dedi.

Yani Turabi kaza yapmadıysa kimse yapmaz. Bu sefer Acun aksine yine Merveye daha çok soru sordu.

Geçen sene Ahmet ve Merve ne kadar sevinmişlerdi Turabinin kazanması. Turabi o kadar kötü niyetli ki, tebrik bile etmedi. Geçen sene Merve tebrik etmişti. Koyarım videosunu.
aa sen bana çok takılma cnm ben ilk survivoru izledim sadece türkiye yunan olan 10 yıl aradan sonra ilk defa ara ara bakıyorum diziler bittiği için yoksa kim kimdir önceleri ne yapmış hiç fikrim yok orada diğerleri acunla detaylı konusurken merve konuşmadığı için öyle söyledim önceleri ne olmuş ne gitmiş bilmem 🙂🙂🙂

Hasan'ın kazanmasını çok istedim arabayı ama fianlde kaybetti canı sağolsun camokanın
merveyle olan oyununda acayip güldürdü çok hoş adam be karakteri efendiliği üslubu falan hayran bıraktırıyor kendine İnşallah 1.olur yarışmayı en çok hakeden isim kesinlikle Hasan

merve iyi çözdü saniye işini kazandı turabinin kazanmamasına çok sevindim :D

Merve Acunun so4larina tenezzül bile etmezken Turabiyla baya muhabbet etti :) Bu kadar da taraflı olmayın :)
ne hikaye anlatıyon aga ya hasan hayat hikayesini anlattı turabi cevap bile vermedi hakanla olan oyununda :D

hasanın yiğeninin boyu 2.04 müş yuhhh :D o nasıl bişey :D
camoka tekvandoda yapmış adam bildiğin terminatör :kiki:

Turabi nasıl cevap vermedi aga Acunla Taylant hikayesinden konuştu Tayvaninkonustu daha ne :)

@takas birde Merveyle oynanan oyunda hem Merve hihibevet bilmiyorum ile araba aldı Turabi bildiğin Acunla muhabbet etti :)

Neyse araba onların kupa bizim olacak İnŞALLAH

@Maskeli Fedai hala hakkini yeme diyor olum ne hakkini yiyecem adamin akil var mantik acunun sordugu sorulara kisa cevaplarla gecistirebilirlerdi ve merve bunu yapti akillilik yapti ve kazandi turabiye cevap vermeseydi acuna ben mi dedim ona cevap ver diye ayrica cok beklersin turabinin sampiyonlugunu :F

Bir sayfada gördüm

t:Dün tv-de yayınlanan araba oyununda Acun Ilıcalı Turabinin ilk sayısına neden olan 6 saniyede açıp 5 saniye sayıp galib olduğu için Turabinin kazandığı bir sayıyı saymadı.Montajda attı.6 saniye kısmı yerine diğer bölümü atma sebebi ise Turabin azığdan küfr kaçırması sebeb oldu.

@eskici @olizvel @sokak sanatı @ABAY_06 @sürgünüm

6dun ki oyun baya keyifliydi. Turabi yavaş yavaş cevap vererek baya eğlendirdi. :D

Bugunku oyunda 9-0 geride olsalar bile gonullu destekcileri korkmasin. :)

Bugün izlemeye gerek yok. ss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...