Kardeşine verecekmiş arabayı.hak etmedi acuna evet hayırı bile bıraktı hıhh hıhh diyor diğerleri turabi olsun hasan olsun detaylıca acunla konusup hayatarını analttılar
bu kıza bu araba haram dır kusura bakmayın kaza yaparsa görür
Yahu bariz 7 saniye kala acti alla alla.Hatta ben mi bi tek oyle gordum twittera baktim yikiliyor.Herkes oyle yazmis.Bidaha izlesin bence gormeyenler.Oyun eğlenceliydi baya Mervem kazandı arabayı ve kardeşine hediye etti bravo. Ama herşeye de kılıf bulmak doğru değil @olizvel o kadar detaylara girmek iyi değil
Bende gördüm haksızlık olmasına rağmen kazandı hakederek.Yahu bariz 7 saniye kala acti alla alla.Hatta ben mi bi tek oyle gordum twittera baktim yikiliyor.Herkes oyle yazmis.Bidaha izlesin bence gormeyenler.
Burda artik herkes birbirlerinin aciklarini kolladigi icin dogru bir sey soylesek de hayirrr sen sevmedigin icin boyle konusuyorsun!!! deniyor.Bende gördüm haksızlık olmasına rağmen kazandı hakederek.
İnşallah Merve finale kalacak.Burda artik herkes birbirlerinin aciklarini kolladigi icin dogru bir sey soylesek de hayirrr sen sevmedigin icin boyle konusuyorsun!!! deniyor.