Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merve Vs Turabi kapışmasının ilk partını Merve almış. Hayırlı olsun..

Oyun eğlenceliydi baya Mervem kazandı arabayı ve kardeşine hediye etti bravo. Ama herşeye de kılıf bulmak doğru değil @olizvel o kadar detaylara girmek iyi değil

ayyy bu hakan konuşmadan yarışsa şuna konuşma yasağı gelse:F

@Maskeli Fedai turabinin hakkini kim yedi olum ama turabi ilk kazandigi oyunda 6 saniye acti ama acun saydi onu turabi kazansa haksizlik olacakti :F

Merve 7 saniye kala başladı 1 saniye fazladan vurdu resmen Turabinin hakki yendi

@eskici de get haksızlık haksızlık diyorsun gidip Acunun ful Turabiye çalıştığını gormuyoraun hadi ordan

Oyun eğlenceliydi baya Mervem kazandı arabayı ve kardeşine hediye etti bravo. Ama herşeye de kılıf bulmak doğru değil @olizvel o kadar detaylara girmek iyi değil
Yahu bariz 7 saniye kala acti alla alla.Hatta ben mi bi tek oyle gordum twittera baktim yikiliyor.Herkes oyle yazmis.Bidaha izlesin bence gormeyenler.

Ya Merve aldı işte arabayı sevinceğiniz yere 1 saniye için canınızı sıkıyosunuz boşverin ya :Z

@Maskeli Fedai sallama olum bugün turabiye haksizlik falan yapilmadi mervenin 7 saniye de actigi bir oyunda yok uydurma ama turabi ilk kazandiginda 6 saniye de acti :F

Reklam Arasında 5 dakika bakayım dedim zoraki dayandım nasıl bu reytingleri alıyor bu program ya bu Türk halkı harbi aptal ya :F

@Çiğdem- Geçen sene bu oyunun aynısını aç izle istersen. Acun Turabiye sadece 10 saniye soru sordu, geri kalan bütün soruları Ahmet Dursuna sordu. Bitince de Ahmet senin zaten ihtiyacın yoktu dedi.

Yani Turabi kaza yapmadıysa kimse yapmaz. Bu sefer Acun aksine yine Merveye daha çok soru sordu.

Geçen sene Ahmet ve Merve ne kadar sevinmişlerdi Turabinin kazanması. Turabi o kadar kötü niyetli ki, tebrik bile etmedi. Geçen sene Merve tebrik etmişti. Koyarım videosunu.

@Maskeli Fedai kardesim sorulara uzun cevap vermek zorunda degiller merve de kisa cevaplar verdi turabi öyle yapsaydi onu kimse engellemedi ayrica cikarmayi merveye de sordu ve bence bu konusma olayina hic girme bence cünkü gecen sene ahmetle turabi bu oyunu oynarken acun hep ahmeti konusturdu turabi kazansin diye o büyük haksizlikti :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...