Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Begüm oyun kazandı, ben şok. 😱

Turabi Hakan'ı yendi bu sefer. :(

4-2 öne geçtik. :Z

Turabi, Hakan'ı gömdü. :A

Ahahah Turabi güldürdü ya. :F

8-3 oldu durum. :Z

Begüm reyizi kızdırmayın. :A

1-1 oldu son tur..

Son düzenleme:
Adada cinsellik mevzuunu nasıl çözüyordunuz?
Hiç mi dürtü olmuyor?

Açıkçası benim hiç olmadı. Herkesin kafası tamamen başka yerlerde. Yarışmayı düşünüyorsun. Mesela Hilmicem 23 yaşında "Abi son bu ödülleri yedikten sonra oldu" dedi. Askerde gibiydik!11138118_839581146129727_6673941365656960431_n.jpg

@Bully 😱

Hakan bu gün yediği dayaklarla adam olmazsa bir daha adam olmaz)))

Evet survivoru %1 bile haketmeyen begüm bu hafta da elenmeyecek tebrikler acun bir kisinin daha hakkini yedin allah belani verir elbet bir gün seninde ne diyeyim yani :D

Turbo Turabi Hakanı ve Dogukani yendi :Z :Z :oley: :oley: :Z

Doğu Turabiyi küçük gördün he al sana Doğu seni sakat haliyle bile gömdü.Hakana yenildi ama intikamını aldı :Z

Merve o kadar oyun aldı ama takımca kaybedildi. Şu kız 10 yılın şampiyonu olacak allahın izni ve türk halkının taktiriyle.:bhr:

Mervem sen ne çektin o takımından ya hep korkaklar hep pısırıklar hep sissilerle uğraştın. Onlar sayesinde ne oyun alabildin ne de dokunulmazlık.
Merve Aydın Survivorun en güçlü kızıdır bunu tek bir kişi bile inkar edemez. Geçen sene Turabiyi yendi ve Gökhan ile final oyunu oynamıştı ama Turabiye sms'te kaybetti. Ama bu sene seni yedirmicem o çakallara. Sana yolladığım tüm smsler sonuna kadar sana helaldir. Sana attığım tüm twetler sana helaldir.Sen rüzgarın kızısın ve sonuna kadar o altın kupayı hakediyorsun. Sonuna kadar rüzgarın kızı Merve Aydın.:bhr::bhr::bhr::bhr:

Bu Survivorda en çok abartilacak bence Merve. Abi Begüm ile yarışıyor kız neyin abartısı bu anlamadım.

(Begüm mankenlikten çıkma biri belitelim. )

1. Hakan yarınki oyunu bilerek yenilecek, çünkü Hasan ve Hilmi ile karşı karşıya geleceğine Doğu ile gelir ve Doğuyu gönderir. Bu kadar hesapçı birisi.

2. Gönüllüler Hasandan kurulmak istiyorlar zaten. Her konseyi onu yem olarak atıyorlar. Giderse daha iyi, gitmezse de karşı takımdan herkesi eliyor zaten. Merve kalana kadar herkesi eler ama Merve ile karşı karşıya geldiğinde elenebilir. Bu da Turabinin istediği bir şey.

3. Begümü finale saklıyorlar. Çünkü Begüm finalde çıtır çerez. Hasan gibi birisini karşılarına alacaklarına Begümü alırlar.

4. Kaburgası ağrıyan Turabi ayağı ile sopayı aldı. Prim yapınca ağrıyor kaburgalar. Yoksa ağrımıyor. Hiçbir şekilde inanmıyorum. Oy toplamak için çabalar bunlar. Ayağınla o sopayı kaldırıyorsan senin kaburganın buna dayanamaması lazım. Oyun bitince eliyle tutuyor halbuki öyle hareketler yapıyor ki, onları yaparken tutması lazım o kaburgayı.

4 maddeden yanlış bulduğunuz varsa söyleyin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...