İkisininde elenmesi yakındır elenirler kısa sürede.Benim görüşüm Hasan şampiyonluğa yakın.
Begüm ve dogu haric herkes olabilir bence![]()
Hasan antipatiği şampiyon olamazBenim görüşüm Hasan şampiyonluğa yakın.![]()
Atış sayesinde@EFE UYSAL aynen rekor fark yaptilar![]()
Melunn görecen şampiyon olacak Hasan.Hasan antipatiği şampiyon olamaz
Atış sayesinde![]()
Hasan Hakana gereksiz yere yüklenmesiyle kaybett.Dünkü hakasnın sakatlık olayına inanmaması ve Turabi sakatlandığında yanına gitmemesine büyük tepki varMelunn görecen şampiyon olacak Hasan.![]()
Görücez dün 3 oyunun 2sini Hasan aldı, Hasanın oyu düşmez.Hasan Hakana gereksiz yere yüklenmesiyle kaybett.Dünkü hakasnın sakatlık olayına inanmaması ve Turabi sakatlandığında yanına gitmemesine büyük tepki var@Bully
Yani şampiyonluğu kendi elleriyle verdi Turabiye![]()
Ne yani Turabi de aldıGörücez dün 3 oyunun 2sini Hasan aldı, Hasanın oyu düşmez.![]()
Önceden diyordun düşecek diye düşmemişti yine düşmez.
Yav he heÖnceden diyordun düşecek diye düşmemişti yine düşmez.![]()
Tabii ki. Salı günü ödül Beach Party oldu eğlenmek, yemek, içmekti ve 10-7 ünlüler kazandı. Çarşamba günü ödül Balon turuydu yanında kahvaltı vardı ve 10-6 ünlülerin oldu. Perşembe ise ödül yarışmacıların şimdiye kadar Survivorda geçirdikleri günlerden görüntüler 2 dakikalık izlerken de kuzu tandır ve iç pilav yemekti sonuç ise 10-3 ünlüler kazandı yine.@HachiKo gardaşım bir özet geçer misin?
En son ben Serenay'ın konseyde elenmesinde kalmıştım sonra ne oldu?
Yani bütün ödülleri Ünlüler mi kazandı? 😱Tabii ki. Salı günü ödül Beach Party oldu eğlenmek, yemek, içmekti ve 10-7 ünlüler kazandı. Çarşamba günü ödül Balon turuydu yanında kahvaltı vardı ve 10-6 ünlülerin oldu. Perşembe ise ödül yarışmacıların şimdiye kadar Survivorda geçirdikleri günlerden görüntüler 2 dakikalık izlerken de kuzu tandır ve iç pilav yemekti sonuç ise 10-3 ünlüler kazandı yine.![]()