Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Bully aynen atis da olmasa acaba ne yapacak bu turabi :F

@Bully acun iste ne beklersin illa bir uyuzluk yapacak gönüllerde hic haketmeyen bir begüm varken neden hala ünlülere kaybettiriyor da begümü elemiyor anlamiyorum :F

@Bully @eskici

Son oyunlarda atış yüzünden kaybetti .ss
Ama genele baktığımızda atışlarda çok başarılı istatistiği bu yüzden iyi görünüyor. :A

Oyunların sonlarını çok iyi bitiriyor melun. ss

@Bully acun iste ne beklersin illa bir uyuzluk yapacak gönüllerde hic haketmeyen bir begüm varken neden hala ünlülere kaybettiriyor da begümü elemiyor anlamiyorum :F
Amacı Doğukan'ı elemek demek ki sonra bireysele dönünce de Begüm gider son 5'e Hasan, Hilmi, Turabi, Merve ve Hakan kalır gibi eğer Acun'u çözdüysem. :D

@Maskeli Fedai bin kere söyledin anladik yeter artik ama sende sunu anla atisla kaybettigi oyunlarin 2 katini atisla kazandi o yüzden normal yani kaybetsin :F

Ama genele baktığımızda atışlarda çok başarılı istatistiği bu yüzden iyi görünüyor. :A

Oyunların sonlarını çok iyi bitiriyor melun. ss

Amacı Doğukan'ı elemek demek ki sonra bireysele dönünce de Begüm gider son 5'e Hasan, Hilmi, Turabi, Merve ve Hakan kalır gibi eğer Acun'u çözdüysem. :D
Aynen öyle olur bence de @Bully :D

Geçen söylemeyi unuttum, Doğukan'ın yerinde olsam adada bir hafta daha kalmak için arkadaşlarımı satmazdım. :)

Birlik olup Merve Aydın'ı göndermeye çalışmalarını ise kabullenemiyorum. Kızın sayesinde ödülleri kazanıyorlar, buraya kadar geldiler nankörlük yani. En güçsüz kim ise o gitsin. :)

Hakan Hasan'ı yıktı. :Z 1-0

Merve de aldı 2-0 oldu.

Turabi Doğu'yu yendi 2-1 oldu.

@Maskeli Fedai dönmedim olum gecen seneye göre iyi yarisiyor ama yine de atis sayesinde cok oyun kazandi onu söylüyorum :F

Doğu Hilmi'yi gömdü 3-1.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...