Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demekki 2 dokunulmazlığıda Ünlüler kaybediyor.​
Kaybediyor olabilirler de Merve ve Doğukan Hakan ismini yazacak. Öyle olursa Doğukan nasıl gidiyor?

Ya 2 dokunulmazlığı da ünlüler kaybedecek, ya da Hakan Doğunun aklına girip Merve yazalım diyecek ama kendisi Doğukan yazacak ve 3'ü oylamaya çıkacak. Bu durumda Doğu gidebilir.

Ama sayfalara falan inanmayın. Ben izleyip görelim diyorum.

Demekki 2 dokunulmazlığıda Ünlüler kaybediyor.
Kaybediyor olabilirler de Merve ve Doğukan Hakan ismini yazacak. Öyle olursa Doğukan nasıl gidiyor?
Hakan'da Doğukan'ın ismini yazıyor Hakan ve Doğukan Sms'e çıkıyor Doğukan gidiyor.

ne zaman bitiyor survivor ramazan geldi hala bitmedi artık ciddi anlamda bıktırdı hergün oynuyor bi de :D
acun gına getirtti sonunda Hasan şampiyon olsun da hak yerini bulsun artık :D

ne zaman bitiyor survivor ramazan geldi hala bitmedi artık ciddi anlamda bıktırdı hergün oynuyor bi de :D
acun gına getirtti sonunda Hasan şampiyon olsun da hak yerini bulsun artık :D
Temmuz'un ilk haftası bitiyor galiba. :D Bugün 3 oyun aldu Gönüllüler 2'sini Hasan aldı. :)

Unluler oyunlarda iyiyken dokunulmazliga guc oyunu konulmus.Ben bunda bir is ararim. Dogukan'in elenmesine de Hakancilar sevinmesin.Bundan sonra gonulluler Merve'yle Hakan'i carpistiracak.

Temmuz'un ilk haftası bitiyor galiba. :D Bugün 3 oyun aldu Gönüllüler 2'sini Hasan aldı. :)
daha çok varmış ramazanın sonuna kadar devam eder kesin uzatır acun :D
Hasan farkı işte yarışmanın en iyisi tartışmasız

Hasan o kadar kilo kaybına rağmen hala çok iyi adamın yarısı gitti eridi resmen 110 kilodan 80 e geldi ne demek yav

daha çok varmış ramazanın sonuna kadar devam eder kesin uzatır acun :D
Hasan farkı işte yarışmanın en iyisi tartışmasız

Hasan o kadar kilo kaybına rağmen hala çok iyi adamın yarısı gitti eridi resmen 110 kilodan 80 e geldi ne demek yav
Eridi ama oyunlarda hızlandı istediği kıvama geldi. :D

@Maskeli Fedai olabilir bugune kadar atis sayesinde cok oyun kazandilar bugünde atisla kaybettiler onlarin acisi cikiyor iste iyi oldu yine de hilmi hasan ve turabiyi tebrik edeyim ama begümü tebrik etmem begüm deme bana zaten bugüne kadar kazandigi bütün oyunlar atisla oldu bir kerede atisla kaybetsin haketti bunu zaten ilk 2 oyunda önde geldi son 2 oyunda gerideydi yine :F

Eridi ama oyunlarda hızlandı istediği kıvama geldi. :D
olsun aga ilk hali de hızlıydı :D camoka her zaman her oyunda rakiplerinin korktuğu bir isimdir bi de şu kural hatalarını bıraksa çok kural hatası yapıyor demek ki kural tanımaz bir isimmiş helal olsun :D

ya arkadaş şu begüm hala elenmedi mi kıl oluyorum herkes eleniyor şu kız bi türlü elenmiyor çok ballı birilerine yaranarak orada öyle kalıyor

olsun aga ilk hali de hızlıydı :D camoka her zaman her oyunda rakiplerinin korktuğu bir isimdir bi de şu kural hatalarını bıraksa çok kural hatası yapıyor demek ki kural tanımaz bir isimmiş helal olsun :D

ya arkadaş şu begüm hala elenmedi mi kıl oluyorum herkes eleniyor şu kız bi türlü elenmiyor çok ballı birilerine yaranarak orada öyle kalıyor
Yok ya ilk haline göre çok hızlandı ilk hali o kadar hızlı değildi o kadar.

Begün şanslı iki grup var birbirini yazıyor ondan aday çıkmıyor bireysele dönünce ismi çıkar demi @eskici karşı takım zayıf halka olarak Begüm'ü yazar.

Yok ya ilk haline göre çok hızlandı ilk hali o kadar hızlı değildi o kadar.

Begün şanslı iki grup var birbirini yazıyor ondan aday çıkmıyor bireysele dönünce ismi çıkar demi @eskici karşı takım zayıf halka olarak Begüm'ü yazar.
aga hızlıydı ya nasıl değildi :D Şimdi daha hızlı olmuş olabilir tabi yaklaşık 2 haftadır izlemediğim için bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...