İkisininde elenmesi yakındır elenirler kısa sürede.Benim görüşüm Hasan şampiyonluğa yakın.
Begüm ve dogu haric herkes olabilir bence
Hasan antipatiği şampiyon olamazBenim görüşüm Hasan şampiyonluğa yakın.
Atış sayesinde@EFE UYSAL aynen rekor fark yaptilar
Melunn görecen şampiyon olacak Hasan.Hasan antipatiği şampiyon olamaz
Atış sayesinde
Hasan Hakana gereksiz yere yüklenmesiyle kaybett.Dünkü hakasnın sakatlık olayına inanmaması ve Turabi sakatlandığında yanına gitmemesine büyük tepki varMelunn görecen şampiyon olacak Hasan.
Görücez dün 3 oyunun 2sini Hasan aldı, Hasanın oyu düşmez.Hasan Hakana gereksiz yere yüklenmesiyle kaybett.Dünkü hakasnın sakatlık olayına inanmaması ve Turabi sakatlandığında yanına gitmemesine büyük tepki var@Bully
Yani şampiyonluğu kendi elleriyle verdi Turabiye
Ne yani Turabi de aldıGörücez dün 3 oyunun 2sini Hasan aldı, Hasanın oyu düşmez.
Önceden diyordun düşecek diye düşmemişti yine düşmez.
Yav he heÖnceden diyordun düşecek diye düşmemişti yine düşmez.
Tabii ki. Salı günü ödül Beach Party oldu eğlenmek, yemek, içmekti ve 10-7 ünlüler kazandı. Çarşamba günü ödül Balon turuydu yanında kahvaltı vardı ve 10-6 ünlülerin oldu. Perşembe ise ödül yarışmacıların şimdiye kadar Survivorda geçirdikleri günlerden görüntüler 2 dakikalık izlerken de kuzu tandır ve iç pilav yemekti sonuç ise 10-3 ünlüler kazandı yine.@HachiKo gardaşım bir özet geçer misin?
En son ben Serenay'ın konseyde elenmesinde kalmıştım sonra ne oldu?
Yani bütün ödülleri Ünlüler mi kazandı? 😱Tabii ki. Salı günü ödül Beach Party oldu eğlenmek, yemek, içmekti ve 10-7 ünlüler kazandı. Çarşamba günü ödül Balon turuydu yanında kahvaltı vardı ve 10-6 ünlülerin oldu. Perşembe ise ödül yarışmacıların şimdiye kadar Survivorda geçirdikleri günlerden görüntüler 2 dakikalık izlerken de kuzu tandır ve iç pilav yemekti sonuç ise 10-3 ünlüler kazandı yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?