Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'la Serenay kavga etti.Serenay sucluyu Merve cikartti lol.bunun icin de tabiki gecen seneden basladi asdfghjks.

Merve buna bisi demedi.Bu kezo ne konusuyo boyle bik bik

bunu kim paylaştıysa iyi sallamış 3 aydır 1. olan Hasan burda 1.olmazsa sadece gülerim bakın başka bişey yapmam
merve hilmicem hakan kim yav hasanı geçmişler

Sıralama böyle olur;

1.Hasan
2.Hilmicem
3.Serenay
4.Merve
5.Hakan
6.Begüm
7.Doğukan

Merve'ye bak sen Hakan aklını kullanırsa benimle hareket eder ve birlikte Serenay'ı yazarız diyor.

Hakan'a hesap ketapçı diye laf attıktan sonra bunu demesi çok ironik oldu.

Camoka Hasan finale gitsinde gerisi zerre umrumda değil hepsi 720 derece dönüyor elenmemek için Hasan doğru gördüğü doğru bildiğinden şaşmadan buraya kadar geldi karakterli çok başarılı tam bir survivor ve yarışmanında en büyük favorisidir
zaten bu saatten sonra herhangi birine elenmesi demek saçmalık demek adam 5 konsey üst üste sms 1. oldu ya ötesi var mı
resmen 1.liğini ilan etti

Merve'ye bak sen Hakan aklını kullanırsa benimle hareket eder ve birlikte Serenay'ı yazarız diyor.

Hakan'a hesap ketapçı diye laf attıktan sonra bunu demesi çok ironik oldu.
Bunu gidip Hakan'a boyle yapalim diye soylemeyecek.Beni Kibris bileti olarak goruyorsa Serenay'i yazar diyor.Ayrica Merve'yi yazarlarsa karsisina kim cikarsa tipis tipis...

Bunu gidip Hakan'a boyle yapalim diye soylemeyecek.Beni Kibris bileti olarak goruyorsa Serenay'i yazar diyor.Ayrica Merve'yi yazarlarsa karsisina kim cikarsa tipis tipis...
Sonuçta aklına böyle bir ihtimali getiriyor, hesap kitap yapıyor yani.
Demek ki hepsinin onu yazmasından korkuyor nolursa olsun 2 kez 1.olması gitmeyeceği anlamına gelmez.

Böyle değil aga bir kaç yerde yanlışın var düzeltim.
1 ve 2 tamam 3 Merve olur 4 Hakan olur buda benim tahminim.

Sonuçta aklına böyle bir ihtimali getiriyor, hesap kitap yapıyor yani.
Demek ki hepsinin onu yazmasından korkuyor nolursa olsun 2 kez 1.olması gitmeyeceği anlamına gelmez.
Bu hesabi yapmakta ne var lol.Hepsinin onun ismini yazacagini biliyor.O da Serenay'i yazacak.Hakan da akilliysa Serenay'i yazar diyor. Dogu'yla Serenay soz isine yine Hakan'i yazarlan cumku

Simdiye ilk giden belli olmustur.Dominik sokaklarinda dolasiyordur.Acaba kim gitti?

Bence Hasan'ın düşmesi çok mantıklı olur. Hilmicem'in artmasıda ama Merve'nin 1. Olması zor ve mantıksız.

Hilmi
Merve
Hasan
Sero
Hakan
Begüm
Doğu olmalı sıralama..

Arkadaş galiba survivor izlemiyosun Hasan 1.olduysa Merve de oldu yani geçmesi gülünecek bir olay değil tamam bende sıralamadan emin değilim ama gördüm ve paylaştım sadece. Merveyi belli ki sevmiyosun ama sıralamayı sana göre yapmıyolar Mervem en kötü 2.olacak

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...