bunu kim paylaştıysa iyi sallamış 3 aydır 1. olan Hasan burda 1.olmazsa sadece gülerim bakın başka bişey yapmam
Bunu gidip Hakan'a boyle yapalim diye soylemeyecek.Beni Kibris bileti olarak goruyorsa Serenay'i yazar diyor.Ayrica Merve'yi yazarlarsa karsisina kim cikarsa tipis tipis...Merve'ye bak sen Hakan aklını kullanırsa benimle hareket eder ve birlikte Serenay'ı yazarız diyor.
Hakan'a hesap ketapçı diye laf attıktan sonra bunu demesi çok ironik oldu.![]()
Sende o sayfadan tüyo almıyon demi bugünki oyunda Ünlülerin demişlerdi.Yarınki dokunulmazlık da Gönüllüler'in.
Sonuçta aklına böyle bir ihtimali getiriyor, hesap kitap yapıyor yani.Bunu gidip Hakan'a boyle yapalim diye soylemeyecek.Beni Kibris bileti olarak goruyorsa Serenay'i yazar diyor.Ayrica Merve'yi yazarlarsa karsisina kim cikarsa tipis tipis...
Böyle değil aga bir kaç yerde yanlışın var düzeltim.bunu kim paylaştıysa iyi sallamış 3 aydır 1. olan Hasan burda 1.olmazsa sadece gülerim bakın başka bişey yapmammerve hilmicem hakan kim yav hasanı geçmişler
Sıralama böyle olur;
1.Hasan
2.Hilmicem
3.Serenay
4.Merve
5.Hakan
6.Begüm
7.Doğukan
Bu hesabi yapmakta ne var lol.Hepsinin onun ismini yazacagini biliyor.O da Serenay'i yazacak.Hakan da akilliysa Serenay'i yazar diyor. Dogu'yla Serenay soz isine yine Hakan'i yazarlan cumkuSonuçta aklına böyle bir ihtimali getiriyor, hesap kitap yapıyor yani.Demek ki hepsinin onu yazmasından korkuyor nolursa olsun 2 kez 1.olması gitmeyeceği anlamına gelmez.
![]()
Ben o sayfaya asla inanmadım ki.Sende o sayfadan tüyo almıyon demi bugünki oyunda Ünlülerin demişlerdi.![]()
Niye söylemiyon o zaman bize.Ben o sayfaya asla inanmadım ki.
Benim aldığım kaynağa göre cuma günü arkadaş yarınki ödül ve pazar günkü dok kesin olarak gönüllülerin demişti.
6-3 olunca doğru değil falan sandım.Niye söylemiyon o zaman bize.![]()
Kesin bilgiler vermiyormu senin kaynak niye doğru değil sandın ?6-3 olunca doğru değil falan sandım.![]()
Ne bileyim, pek artk takmıyorum ondan yazmamışımdır.Kesin bilgiler vermiyormu senin kaynak niye doğru değil sandın ?
Geçen seneler çok bilgi veriyodun bu sene hiç gözden düştün bizimle değilsin.Ne bileyim, pek artk takmıyorum ondan yazmamışımdır.![]()
Aynen favorim ilk haftadan gidince.Geçen seneler çok bilgi veriyodun bu sene hiç gözden düştün bizimle değilsin.![]()
Hilmicem'in cesareti ne yaparsın.Aynen favorim ilk haftadan gidince.![]()
Arkadaş galiba survivor izlemiyosun Hasan 1.olduysa Merve de oldu yani geçmesi gülünecek bir olay değil tamam bende sıralamadan emin değilim ama gördüm ve paylaştım sadece. Merveyi belli ki sevmiyosun ama sıralamayı sana göre yapmıyolar Mervem en kötü 2.olacakbunu kim paylaştıysa iyi sallamış 3 aydır 1. olan Hasan burda 1.olmazsa sadece gülerim bakın başka bişey yapmammerve hilmicem hakan kim yav hasanı geçmişler
Sıralama böyle olur;
1.Hasan
2.Hilmicem
3.Serenay
4.Merve
5.Hakan
6.Begüm
7.Doğukan