Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte istatistikler. Yalan diyen olabilir ama resmi olması her şeyi susturur.:)

En az oyun kaybeden 2. yarışmacı, 1 hafta ceza almasına rağmen en çok oyun kazanan 3. yarışmacı olan %63'lük başarısı ile Turabi hepinize nanik yapıyor.:A
Hee Hasan Turabi'nin rakibi heee.:F @eskici 1 Haftalık cezaya rağmen Hasan ile aynı oyuna çıkmış ve fark ortada. 13 oyunluk fark var. Turabi 7 oyun kaybedecek ve Hasan 6 oyun kazanacak.

Begüm kızlarda oyun en çok kaybeden olmuş. Merve'nin kazandığı kadar Begüm kaybetmiş.
Erkeklerde ise [HASHTAG]#palyancodogukan[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#paspashakan[/HASHTAG] en çok oyun kaybedenlerde.

İŞTE SURVİVOR'ın GERÇEKLERİ...

p-icon-4.png
1- HİLMİ72%1279235
p-icon-3.png
4
2- TURABİ63%1117041
p-icon-3.png
1
3- MERVE A.61%1267848
p-icon-2.png
-2
4- HASAN57%1126448
p-icon-3.png
3
5- SERENAY55%1156451
p-icon-2.png
-1
6- BOZOK53%985246
p-icon-3.png
7
7- HAKAN46%1376473
p-icon-3.png
2
8- DOĞUKAN44%1386276
p-icon-3.png
3
9- BEGÜM41%1365779
p-icon-3.png
6
10- ANIL28%912665

{thead}

{th=70x@}DEĞİŞİM{/th}
{th=150x@}SIRALAMA{/th}
{th}GALİBİYET %{/th}
{th}OYUN SAYISI{/th}
{th}GALİBİYET{/th}
{th}MAĞLUBİYET{/th}

{/thead}

@Maskeli Fedai heee dün gördük dogukan gömdü turabiyi :F @sokak sanati bana laf mi carpiyorsun simdi sen :F rakipler iste arkadasim niye hala degiller diyorsun ben hasan daha iyi demedim zaten aralarinda büyük fark yok ve de yok zaten :F

@Maskeli Fedai heee dün gördük dogukan gömdü turabiyi :F @sokak sanati bana laf mi carpiyorsun simdi sen :F rakipler iste arkadasim niye hala degiller diyorsun ben hasan daha iyi demedim zaten aralarinda büyük fark yok ve de yok zaten :F

Neyse haftalardır rakip olacak ama Turabi farkı yardırdı.:A %6 daha başarılı. 13 oyun.:)

Zaten 50% şansın var, herkes atıyor, ismi tüyocu oluyor. :D

Kaç kere o 50%'i bile bulamadılar da kılıf buldular. :D

1'inci ve elenenide açıklamışlar.

Atılan SMS'ler Sonucu 1. Olan HASAN'ın Adaylığı Düşmüştür ve HASAN ;
Bozok'u Aday Olarak Çıkarmıştır..
Hilmicem'in Begüm'ü 2. Aday Olarak Çıkarmasının Ardından ;
Bu Hafta Adaya BOZOK Veda Etmiştir.

@changai_shangai @beyazsoy @sürgünüm @olizvel @dosimosi @Billy Kane
Dün hasan elendi demişlerdi))) ama dunde dedim hasanın elenmesi sacmaydi. Bu olasılık herkesin aklına ilk gelecek tahmin

1'inci ve elenenide açıklamışlar.

Atılan SMS'ler Sonucu 1. Olan HASAN'ın Adaylığı Düşmüştür ve HASAN ;
Bozok'u Aday Olarak Çıkarmıştır..
Hilmicem'in Begüm'ü 2. Aday Olarak Çıkarmasının Ardından ;
Bu Hafta Adaya BOZOK Veda Etmiştir.

@changai_shangai @beyazsoy @sürgünüm @olizvel @dosimosi @Billy Kane
Mantikli. Acunun Herkesi eleyen Bozokla isi bitti cunku. Kavgayi Turabi devralinca Bozoka yol görundu. Begum en son olsada tek kiz, kalmasi gerekir

Mantikli. Acunun Herkesi eleyen Bozokla isi bitti cunku. Kavgayi Turabi devralinca Bozoka yol görundu. Begum en son olsada tek kiz, kalmasi gerekir
Komplo teorilerine gore bozok elenmemeli bu ara bozok daha kavgacı elemesi mantıklı değil

Komplo teorilerine gore bozok elenmemeli bu ara bozok daha kavgacı elemesi mantıklı değil
Dedimya, Turabi devraldi artik. Hasan zirvede, Hilmi korumada, Begum tek kiz Turabide survivorun olmazsa olmasi , oyuzden Bozoka yol görundu

Dedimya, Turabi devraldi artik. Hasan zirvede, Hilmi korumada, Begum tek kiz Turabide survivorun olmazsa olmasi , oyuzden Bozoka yol görundu
Senin teoriler genelde doğru çıkıyor.:D

@sürgünüm bugünki oynun fragmanını izledinmi Merve Turabi'ye atar yapıyor sayı aldıktan sonra.:D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU