Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konseyde Begüm gitmez. @ABAY_06 @beyazsoy
Lost'a inanıyorum çünkü Begüm'e inanılmaz destek vardı.

Begüm'ün gittiğine dair birşey görmedim ben @olizvel ama Hasan 1'inci oldu galiba gine bunu yazmış emin olmamakla beraber bunu çıkardım bu yazıdan.

HAHHAHAHHAHAHA BIRINCI BELLI BAZILARI 1 OLMAYI BEKLERKEN FENA REZIL OLDU.

Begüm'ün gittiğine dair birşey görmedim ben @olizvel ama Hasan 1'inci oldu galiba gine bunu yazmış emin olmamakla beraber bunu çıkardım bu yazıdan.

HAHHAHAHHAHAHA BIRINCI BELLI BAZILARI 1 OLMAYI BEKLERKEN FENA REZIL OLDU.
Begumculere diyor.Buna mention atip biz cok sms attik.1. olucaz demisler de.Carsamba gunu aglarken sizi hic teselli etmiycem falan diye de tweetler attiydi.

Helal olsun Turbo ma.:oley: Hakan kendini iyi şişirmişti. Havayı söndürelim.:Z [HASHTAG]#paspashakan[/HASHTAG]

O değilde Turabi nasıl gömüyor Merve'ye.:F Kız lan o biraz yavaş ol. Öldüreceksin .:A
Acun'da tam oyununu seçmiş o atmosfere. Herkes hırsını sahada çıkarsın bakalım. :Z

tabi canım tabi aylardır 1.olan adam elenecek buna bi taraflarımla kahkaha atarım :d bu saatten sonra hasanın sms te geçilmesi imkansızdır oyunlardaki başarısı karakteri ve sms gücü ile hasan %99 survivor all starın 1.sidir aksi komik olur ve aksi olursa bi daha davosa gelmem acun bunu böyle bil :D

Fragmani yeni izledim.Turabi'nin kendini bitirme projesi son hiz devam ediyor.

helal lan hakan iyi cevap vermiş çakala
bu turabi kendini ne sanıyor ya ulan hasan şuna bi tane sağlam geçirmedin ya ne diyim sana üstüne yürüsen zaten titrerdi karşında iyice şımardı elense de kurtulsak terbiyesiz herif

Farkındaysaniz Turabi Hakan'à laf atmıyor ama konu bi anda Hakan ile oluyor.:F Bu adam çok çakal yaa. Neymiş arkadaşıma laf atmaymış.:kiki: [HASHTAG]#paspashakan[/HASHTAG]

Turabi yayına çıkınca +18 izleyici topluluğunu göstersinler bu ne be adam kafasına göre millete lakap takıyor üstüne yürüyor ve kimse ses çıkarmıyor hele baştaki sinsi acun sistemin kölesi olmuş varsa yoksa reyting insan onuru bu kadar önemsiz ey acun.

Bu saatten sonra turabi diskalifiye edilmeli aksi taktirde acun atmasyonlarına bir yenisini ekleyecek.

Aga adam orda birşey yapmıyor ki niye diskalifiye olsun :A @papuleoo
Ne demek yapmıyor aga yapma böyle şeyler. Adama orada palyaço diyor üstüne yürüyor sen hala bir şey yapmıyor diyorsun. Bir şey yapması için illaki ağız burun mu dalmalı? Küfür mü etmeli? Ha evet öyle olacaksa haklısın hiç ama hiçbir şey yapmadı turabi bey efendi.

@papuleoo bu arkadaşların sorunu empati yapmamaları :))) aynısını bir arkadaşı kendilerine yapsa acaba yine bu kadar soğukkanlı hoşgörülü olabilecekler mi :)))))))))

@papuleoo Orada Turabi Doğu'ya diyor ama Hakan firliyor. Sence Hakan ne kadar masum.:) Biraz ne yapmaya çalıştıklarını anlayın.
Hakan bildiğin olay çıkartmak istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU