Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi de Duygu edepli tartışmayı severim diyordu. Sahra'ya neler demiş hadsiz.

Duygu sen ne itici ne çirkef ne terbiyesiz bir şeysin ya Sahra'ya sempati duymama sebep oldun resmen. :F

İyi ki erkenden elenmiş yarışmadan yoksa o kız çekilecek gibi değil.

@Yiğitt @eskici [HASHTAG]#paspashakan[/HASHTAG] 'à yüklenme vakti diyor üstteki mesaj.:A Ben ikisinide sevmiyorum savaşınıza katılmıyorum o nedenle.:F

Sahra ne demis de Duygu oyle cildirmis yav.Aramizda Kalmasin'da hep savunuyordu Sahra'yi.

olsun mesaj yerine ulaştı. :D sahra yine fanlarım bana yeter demeye başladı. :F duygunun dedigi gibi kendini ünlü falan sanıyor ama bi b... olmaz. :X
Duygu da az değil, çok kavgayı seven bir kız. :D Kendisi de çoğu kişi hakkında atıp tutuyor, ona da mı desinler?

duygu sahra'ya yardırdı. :A son cümlesine tamamen katılıyorum. :X @eskici @beyazsoy @ABAY_06 @sokak sanati @Bully @yiğit

Ekli dosyayı görüntüle 44845
geçenlerde duygu aramızdan ayrılma nedenin sahra olduğunu yazmıştım yiğit arası iyi demişti))) kızın işinden etti sahra duygunun patlaması normal)))

Hayır onunla alakası yok. :)

Duygu Çetinkaya şimdi tatile çıkıyor, kısa bir tatil yapacak. Yeni projesiylede tatil dönüşü başlayacak. Kovulma falan yok. :) Duygu Sahra'ya da destek veriyordu, elenincede hak etmediğini söyledi. Aralarında problem yok. :)

Acun aciklama yapmis.Kibris dokunulmazligini alan kisinin takimi 3 kisiye inerse bireysele donecekmis.

Yani bu hafta ünlüler kaybederse ve Merve sembolü alırsa kişisel oluyor yarış. :)

Hakan hala tahrik ediyor cok cakal ya.Sonucta dayak yiyen magdur olcak nasil olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman