Duygu da az değil, çok kavgayı seven bir kız.olsun mesaj yerine ulaştı.sahra yine fanlarım bana yeter demeye başladı.
duygunun dedigi gibi kendini ünlü falan sanıyor ama bi b... olmaz.
![]()
geçenlerde duygu aramızdan ayrılma nedenin sahra olduğunu yazmıştım yiğit arası iyi demişti))) kızın işinden etti sahra duygunun patlaması normal)))duygu sahra'ya yardırdı.son cümlesine tamamen katılıyorum.
@eskici @beyazsoy @ABAY_06 @sokak sanati @Bully @yiğit
Ekli dosyayı görüntüle 44845
Hayır onunla alakası yok.
Duygu Çetinkaya şimdi tatile çıkıyor, kısa bir tatil yapacak. Yeni projesiylede tatil dönüşü başlayacak. Kovulma falan yok.Duygu Sahra'ya da destek veriyordu, elenincede hak etmediğini söyledi. Aralarında problem yok.
![]()
yok şuan 5 kişiler kaybederlerse 4e inecekler 3e inmeleri gerekYani bu hafta ünlüler kaybederse ve Merve sembolü alırsa kişisel oluyor yarış.![]()
Duygu da az değil, çok kavgayı seven bir kız.Kendisi de çoğu kişi hakkında atıp tutuyor, ona da mı desinler?
Elma değil o sadece mango.
Elma değil mango
armuda benziyor. nasıl elmaya benzetiler anlamadım)) acun açıklama yapmış. mango yeni yetiştiği için şuan yenilmiş yumususmasi için bekletilmesi lazim(armuttun bazı türleri de öyledir daldan koparanlar pek yenmez bekletince sekerlenir)