Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözde en iyi yarismaci Merve Aydin 4 kere oynayip 3 defa yenildi 😱

Toplamda en cok sembolu alip Merve EN IYISI oldugunu gosterdi zaten.Sansa bala kaybetti iste.Is bitmis gibi konusanlar beni mutlu ediyor.Ilk konseyde elenecegini soyleyenler gibi :D

Begum elensin diye Bozok'a bile oy atabilirm.

Mervenin bacakları çok titredi bugün. 25 gündür aç kolay değil, hem de bugüne kadar Merve hep Begümle oynarken heyecanlanıyor çünkü Begümün atışı iyi, atamam diye endişe ediyor.

En çok sembolü olan Mervenin yine en çok sembolü var ama berabere 2 kişi ile.

Sözde en iyi yarismaci Merve Aydin 4 kere oynayip 3 defa yenildi 😱
Tam puanlar alırken hiç tam puan aldı demiyorsunuz. Tabii ki en iyisi o. İstatistiklerden de görünüyor. Geçen Bernayı geçemez dedin ama geçti. 😉

begüm aglerken arkada calan muzigi bi bulamadim ya. :/(
Bu şarkıyı kast edersen ben de çok seviyorum. Bildiğin dizi müziği. En sevdiğim. :D

Bitti de fragman cikmadi.
Montaja yetişemiyorlar artık, haftanın 6 günü yayında. :F

Geçen Merve'ye de Merva yazmıştıla. :D

Bu arada bugün Begüm tahtaları hep sona kadar koymadı ama kimse bir şey demedi? (b) İzleyin, hak vereceksiniz.

Berna guzel konusmus.
http://www.acunn.com/video/survivor/berna-unluler-takimina-gectigim-icin-cok-uzuldum/416561

Montaja yetişemiyorlar artık, haftanın 6 günü yayında. :F

Geçen Merve'ye de Merva yazmıştıla. :D

Bu arada bugün Begüm tahtaları hep sona kadar koymadı ama kimse bir şey demedi? (b) İzleyin, hak vereceksiniz.
Oyunu burdan takip ettigim icin bilmiyorum ben.Bakarim birazdan.O kadar sembolun erimesi hic hosuma gitmesi.Bos yere Begum sisti anca.

Seda ve Oflaz'àda sallıyordu bu Duygu.:F İşi gücü sallamak o nedenle Helal Sahra.:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...