içim şişti ya kız azını açıyor annem babam. ya bukadar seviyordun anneni babanı gelmeseydin ya. annesi amaliyatliydi ne oldu artık açmıyor bu konuyu)))Halamı aynı terane ya))
Hasan iyiydi aga herzmanki gibi sembolüde aldı ama onu seyremedim bende tam kaç oyun kazandı kaybetti bilimiyorum tam.
Sen tüyo ver bundan sonra Hamzahiç sorma
)))
ben de bunların komplolarina inanıp buraya yazan arkadaşların tezlerini çürütmekle geçti survivor serüveninim
Evet ünlülerdeki en zayıf halka, nasıl 1. oldu?)merve birinciliği gözünün hakkıyla aldı laf yok)))
Bilmiyorum valla Umut olmuş işte Acun ağlamalarına dayanmadı Merve'nin galibaHeee sevinçten suan kuş oldum uçuyorum.@abay_06
Aylak şey bu hafta mağdurada pek yatması nasıl oldu anlamış değilim. Acun cidden oynuyor oylarla.
Aga izle sende artık Camoka Hasan izlenmezmi yarım yamalakta olsa izle göz ucuyla.Bu haftaki tüm bölümleri haftasonu izleyecem
tüyolar yazıyorum. su oyununda begüm tüm kızları döver. çamur güç oyunlarında begüm herkese yenilir. top oyununda ünlüler kazanmaz.Sen tüyo ver bundan sonra Hamza))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?