Bu arada Hasan ve Turabi kaç oyun kazandı kaybetti bugün onu pek bilimiyorum yarım izledim. ? sen biliyosundur.
tüyo verenler işte be çikarimlara göre tahmin yapıyor ama bunu bilgi gibi sunuyor. tutarsa kral oluyorlar diyorum. son3 haftadır üstelik hiç gutturamadilar)))Öyle tüyo değil onu bizde azçok tahmin ediyoruz kim kazanıyor kim birinci oluyor.
Yok Hasanın kaybettiği oyunlar da oldu, Bozok sabit olduğu için bazen öne bazen geriye gitti.Beyler istatistikler yanlış hasan son 2 haftada şov yapıyor ortalaması düşmüş özellikle baktım şimdi kesinlikle sallama
Sen bilirsin Hamza Hasan ve Turabinin bugünki kazanma kaybetme durumu neydi ?tüyo verenler işte be çikarimlara göre tahmin yapıyor ama bunu bilgi gibi sunuyor. tutarsa kral oluyorlar diyorum. son3 haftadır üstelik hiç gutturamadilar)))
birincilik bernanin hakkı o zaman))) birincilik buna göre verilmiyor dedikodu yapan sağa sallayan birine alamayınca birincilik verilmiyor))))Serenay dokunulmazlık kaybedince ağlıyor ki, bu hafta da ağladı. Mervenin sadece tatlı zaafı var. Kız her oyun tam puan alıyor ama 25 gündür boğazından hiçbir şey geçmiyor. 1. olmak kimin hakkı biraz düşünmek lazım.![]()
izlemedim ama iyiydi sanırımSen bilirsin Hamza Hasan ve Turabinin bugünki kazanma kaybetme durumu neydi ?
Abi Eleneni yazarsan çok memnun olurum2 dakika sonra belli olacak
Hasan sadece 1 oyun kaybeti Turabide sadece 1 tane aldi galiba oda Serenaya karsiSen bilirsin Hamza Hasan ve Turabinin bugünki kazanma kaybetme durumu neydi ?