Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler istatistikler yanlış hasan son 2 haftada şov yapıyor ortalaması düşmüş özellikle baktım şimdi kesinlikle sallama

Yok bende bilmiyorum ama Hasan oyun alıyor bu oyunda. @ABAY_06

İstatistik sallama Hee. Tek sizin dediğiniz doğru. :kiki: (Bu kısım sana değil Akın. )

Öyle tüyo değil onu bizde azçok tahmin ediyoruz kim kazanıyor kim birinci oluyor.
tüyo verenler işte be çikarimlara göre tahmin yapıyor ama bunu bilgi gibi sunuyor. tutarsa kral oluyorlar diyorum. son3 haftadır üstelik hiç gutturamadilar)))

Beyler istatistikler yanlış hasan son 2 haftada şov yapıyor ortalaması düşmüş özellikle baktım şimdi kesinlikle sallama
Yok Hasanın kaybettiği oyunlar da oldu, Bozok sabit olduğu için bazen öne bazen geriye gitti. :) Yarın yükselir.

Merve 1. olunca.
CGCpPH0UEAAqQJq.jpg:large

Serenay dokunulmazlık kaybedince ağlıyor ki, bu hafta da ağladı. Mervenin sadece tatlı zaafı var. Kız her oyun tam puan alıyor ama 25 gündür boğazından hiçbir şey geçmiyor. 1. olmak kimin hakkı biraz düşünmek lazım. :)
birincilik bernanin hakkı o zaman))) birincilik buna göre verilmiyor dedikodu yapan sağa sallayan birine alamayınca birincilik verilmiyor))))

Sero sandım. :F Taklit etmeye mi çalışıyorlar bunlar.. Makyaj ona benzemiş.IMG_20150528_000806.jpg

1.Merve
2.Hakan
3.Serenay
4.Anıl
5.Berna
6.Doğukan
Güle güle Berna seni seviyoruz unutma.
[HASHTAG]#SurvivorAllStar[/HASHTAG]

Elendi Berna.:(

1-Merve 2-Hakan 3-Serenay 4-Anıl 5-Berna 6-Doğukan Elenen İsim Berna Canbeldek...

merve-hakan-serenay-anil-berna :( - dogu

Berna elendi......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...