Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hilmicem'in eğlencesiné bayılıyorum yaa. Bende öyle otele gidip havuzda ölmeyi istiyorum.:X

@Maskeli Fedai her hafta böyle hevesleniyoruz adam yine 1. Oluyor.:F Artık adamın gerçek yüzünü göreceklerini sanmıyorum. :(
idialara göre en sonki oylamada Turabi birinci, Bozok sonuncuydu. Acunun isleri. Turabi birinci olsada sonuc degismeyecekti oyuzden böyle kurgulanmis bir hamle yapildi

Doğu Anıl'ı söyleyecek bence. Anıl gitmesin ama.:A
Ve yine iddialara göre Birinci Serenay, ikinci Merve ve Anil 5 Dogukan 6.
Bakip görecegiz.
Anilin durumu Tolga gibi. Smslerden dolayi gitmiyordu ama kötu performansdan dolayi Acun bir yere kadar tahamul ediyor ve sonra sutluyor.
Anilda, Dogukanda katkisiz elemenlar. bir erkegin gitmesi olasiliginda Esitlik icin bir erkek gidip, gönullulerin erkegiyle, unlulerin kizi takas edilir

Son düzenleme:
Bende bu hafta 1 erkek elenecek diye tahmin ediyorum ve tüyo ya inanmıyorum. @dosimosi
Anıl sin konseyde 3. Olmuştu. Bence oylarının artması için sebepler başarısızlığı ile çok düştü. Bencede 5. Olup elenecek.

Bende bu hafta 1 erkek elenecek diye tahmin ediyorum ve tüyo ya inanmıyorum. @dosimosi
Anıl sin konseyde 3. Olmuştu. Bence oylarının artması için sebepler başarısızlığı ile çok düştü. Bencede 5. Olup elenecek.

Yarin elenen belli olacak. Persembede herhalde gidenin ardindan yasanan ada hayatini ve yeni bir ödul oyunu olabilir. Hasan unlulere gecsinde Turabiyle kozlarini sahada paylassinlar.

Turabi sayfasını ziyaret ettim adam aşmış yaa.😎 @Ahmad
@Maskeli Fedai şu azerbaycanla ilgili olanı revan àda paylaş.:F

@dosimosi bende Acun'un o 1 kız bu tarafa 1 erkek ünlülere geçecek oyununu oynayacağınà inanıyorum. Sonuçta daha fazla reyting.:D

FB_IMG_1432680423436.jpg FB_IMG_1432680402005.jpg FB_IMG_1432680388865.jpg FB_IMG_1432680394934.jpg

idialara göre en sonki oylamada Turabi birinci, Bozok sonuncuydu. Acunun isleri. Turabi birinci olsada sonuc degismeyecekti oyuzden böyle kurgulanmis bir hamle yapildi

Ve yine iddialara göre Birinci Serenay, ikinci Merve ve Anil 5 Dogukan 6.
Bakip görecegiz.
Anilin durumu Tolga gibi. Smslerden dolayi gitmiyordu ama kötu performansdan dolayi Acun bir yere kadar tahamul ediyor ve sonra sutluyor.
Anilda, Dogukanda katkisiz elemenlar. bir erkegin gitmesi olasiliginda Esitlik icin bir erkek gidip, gönullulerin erkegiyle, unlulerin kizi takas edilir
Survivor Bilgi'nin dediklerine inanma.

Hasan Dost evinde sohbet ediyoruz diye ama bildiğin dedikodu yapıyor. :kiki: Yaa bu adam tam kaynak. [HASHTAG]#kaypakhasan[/HASHTAG] [HASHTAG]#paspashakan[/HASHTAG]

Begüm konusunda [HASHTAG]#paspashakan[/HASHTAG] haklı. Kız 3. Kez oynadığında tıkanıyor.:( İlk 2 oyunda Merve ve Sero'yu geçti sonra fark yedi...

Merve iyice sınırını aştı. Doğu'ya fazla yükleniyor. Ciyak Ciyak ağlıyor birde. Deli oldum.😡
Ama şu dikkatimi çekti. Merveyi kaldıran Sero oldu. Kız sen ne büyük kalplisin.:bhr:

Turabi'nin lafını tek [HASHTAG]#paspashakan[/HASHTAG] kulanmamişti oda kullandı tam oldu.:F Bayram falan yok Size. :A 3 finalist bizden çıkacak çünkü.

ünlülerin erkekleri 2 oyun alabildi bugün. :F 1 Hasan yüzünden diğerinde Hakan kimden aldı hatırlayamadım.:F Turabi 3'ünüde gömdü. Hakan'i 2 kere gömdü. :A

Merveciğim Hakancığım Bernacığım Hasan'à nasılda yukleniyorlar.:bhr: Ben çok sevindim suan.:Z

bernalı son günüm. :(

haftaya anıl oyun falan kazanırsa uğrarım merak etmeyin. .ss

bernalı son günüm. :(

haftaya anıl oyun falan kazanırsa uğrarım merak etmeyin. .ss
Umarım Berna gitmez. :( Bence gitmeyecek, orada söylenenlere pek itibar etmeyin. Şöyle itibar etmeyin, eğer Berna gidiyor diyorlarsa Bernanın gitmeyeceği garanti demektir.

Bence Anıl gidecek. (Umarım :D)

Umarım Berna gitmez. :( Bence gitmeyecek, orada söylenenlere pek itibar etmeyin. Şöyle itibar etmeyin, eğer Berna gidiyor diyorlarsa Bernanın gitmeyeceği garanti demektir.

Bence Anıl gidecek. (Umarım :D)

anıl o kadar düşer mi ya? :D pek ihtimal vermiyorum ama bernanın gitmesindense anıl gitsin kanser edicek yoksa beni. :X

anıl o kadar düşer mi ya? :D pek ihtimal vermiyorum ama bernanın gitmesindense anıl gitsin kanser edicek yoksa beni. :X
Hilmicem 5. sıraya düştüğüne göre düşebilir yani güvenmiyorum da. :D

Sonuçta Anıl oyun kazanamıyor, geçen hafta 3. sıraya düşmüştü, bu hafta da düşebilir.

Doğukan son sırada olur büyük ihtimal. Bence bu hafta sıralama böyle olacak. :D

1. Merve
2. Hakan
3. Berna
4. Serenay
5. Anıl
6. Doğukan

Sonuçta Anıl oyun kazanamıyor, geçen hafta 3. sıraya düşmüştü, bu hafta da düşebilir.

1. Merve
2. Hakan
3. Berna
4. Serenay
5. Anıl
6. Doğukan
Serenay ve Berna'nin yerini degistirirsek benim siralamama ulasiriz. :)
Bence de Anil gidecek. Berna bu hafta kalirsa haftaya Merve sembollerle Kibris'a gidecegi icin onun oylar da Berna'ya kayar ve Berna da uzun sure kalir.

Serenay ve Berna'nin yerini degistirirsek benim siralamama ulasiriz. :)
Bence de Anil gidecek. Berna bu hafta kalirsa haftaya Merve sembollerle Kibris'a gidecegi icin onun oylar da Berna'ya kayar ve Berna da uzun sure kalir.
Mervenin sembollerle Kıbrısa gideceği kesin değil ama. :) Daha Kıbrıs oyununun Finalini oynayacaklar ve en çok can (6) Mervede. :)

1. Merve
2. Hakan
3. Berna
4. Serenay
5. Anıl
6. Doğukan

banada şöyle olacak gibi geliyor.

1. merve
2. serenay
3. hakan
4. anıl
5. berna
6. dogu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...