Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zırlak insanlardan oldum olası hazetmem doğukan kötü bir yarışmacı dersen itirazım olmaz belki de doğukan ı karektersizlikle falan suçlarsan ben de sana ahhhhhaaaaa derim hemde her yerimle ggülerim birde savunduğun karektere bak kibir abidesi satıcı merve aydın

Merve sen dun 4 de 0 cekerken dogukan sana bir kere agzini acip bagirdi mi lan nasil bir nankorluk nasil bir terbiyesizlik
izliyoruz tekli roportajlarinda.fesatligindan merve sembollerle kibris'a gitmesin imasi bile yapiyor.az ugrassaydi da kendi de 1 sembol alsaydi beyfendinin.daha bikac hafta onceye kadar eleme korkusundan merve'lere yanasmasini da unutmadik.

Doğukan sadece 1 kez kazandırdı, Merve her oyun kazandırıyor. Hep tam puan alıp yemek yiyememek nedir ya?

yinemi kaybetmisler ? Zaten bu zayif takimla kazanmalari sasirtici olur. Unlulerin 1 normal 2 berbat erkek yarismacisiyla 4 tam iyi yarismacisiyi yenemezler. Unlulerin 2 iyi 1 normal kizida sadece 1 kötu kizla yarisinca 2 tane iyi devre disi kaliyor eee haliyle böyle olmasi dogal

Hilmicem insan değilsin. 14 oyundur kaybediyorlar, hala atamıyor diyorsun. Doymadınız mı?

izliyoruz tekli roportajlarinda.fesatligindan merve sembollerle kibris'a gitmesin imasi bile yapiyor.az ugrassaydi da kendi de 1 sembol alsaydi beyfendinin.daha bikac hafta onceye kadar eleme korkusundan merve'lere yanasmasini da unutmadik.​
Sapla samani karistirmayalim bu bir yarisma ona bakarsen burdaki herkes belirli bir strateji dogrultusunda hareket ediyor dogukan cok karekterli bir insan hele merve ve berna gibi insanlarla kiyaslarsak iki kere adam

izliyoruz tekli roportajlarinda.fesatligindan merve sembollerle kibris'a gitmesin imasi bile yapiyor.az ugrassaydi da kendi de 1 sembol alsaydi beyfendinin.daha bikac hafta onceye kadar eleme korkusundan merve'lere yanasmasini da unutmadik.​
Sapla samani karistirmayalim bu bir yarisma ona bakarsen burdaki herkes belirli bir strateji dogrultusunda hareket ediyor dogukan cok karekterli bir insan hele merve ve berna gibi insanlarla kiyaslarsak iki kere adam

Bizim erkeklerden kimse finali göremez. Belki Hakan.

Kızlardan Merve ve Berna'dan birisi kalabilir diye düşünüyorum.

Gönüllüler adasından da Hasan ve Turabi'yi garanti görüyorum.
Evet Haklısın Merve kesin finale kalır Berna'yı sanmıyorum Gönüllülerde Hasan , Turabi , Hilmicem garanti

Yapamam ben bunu.Siz benim acigimi kapayin diye basladi oyuna zaten.
Arkadaslar bir ise yapamam diye baslayip yapmaniz IMKANSIZ!
Offf bari Anil gitse persembe gunu.

Merve elenmez ya saçmalamışlar iyice zaten doğru düzgün o oyun alıyor o da giderse kim oyun alıcak :)))
Bu sayfadaki ilk yorumumda Kazanan Merve olur demistim ama Acunun sagi solu belli olmuyor. Serenay himayesindeki bir oyuncu ve ona kiyak gecebilir.
Ben Turabi ve Hakaninda Acunun torpilli elemanlari oldugunu dusunuyorum

Bu sayfadaki ilk yorumumda Kazanan Merve olur demistim ama Acunun sagi solu belli olmuyor. Serenay himayesindeki bir oyuncu ve ona kiyak gecebilir.
Ben Turabi ve Hakaninda Acunun torpilli elemanlari oldugunu dusunuyorum
Evet son dediğin doğru Merve 1 olabilir yarın büyük ihtimalle

Merve akıl yok sende kızım. Sen pilavını Begüme verirsen onlar da ödül kazandığında tınlamazlar seni.

Hilmicem'in eğlencesiné bayılıyorum yaa. Bende öyle otele gidip havuzda ölmeyi istiyorum.:X

@Maskeli Fedai her hafta böyle hevesleniyoruz adam yine 1. Oluyor.:F Artık adamın gerçek yüzünü göreceklerini sanmıyorum. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...