Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkeklerin teker teker elenmesi lazim bu takimdan.Kizlarin gitmesi buyuk ayip olur ya.

Aha başladık bitik bir takım bu Ünlüler toplanan dönün evinize.

Merve her seferinde elinden geleni yapıyor yine aç. Ben böyle adaletin Acun.

Bireysel yarışsınlar.

Göster Acun göster bunların ağlamalarını zırlamalarını ver müziği

2 sampiyon 1 finalist ayni takimda.Boyle takim dengesi mi olur ya.Iclerinden en kotusunu ceza diye de oynatmiyorlar.Bu kime ceza onu da cozmus degilim.

Utanılacak yüz yok erkeklerde. Anıl birde herkes kendi havasında diyor.

Berna hepsinden delikanlı.

Berna ve Merve hariç kimse elinden geleni yapmadı. Ben olsam yerlerinde kafa göz dalarım erkeklere.

Oha şoktaym. Bu nasıl takım ya rezillik diz boyu. Şaka gibi. 😱

Dün 0 çeken Merve Aydın'a ve Berna'ya canınız sağolsun diyen Doğukan'a bugün ikisi birden saydırıyorlar. Utanın biraz be!

şu merve ile berna bir gitsede kurtulsak saygısız insanlar

Ünlülerin erkekleri şamar oğlanı oldu.

Ben bu kadar Hilmicem ve Turabi'ye oyun kaybetsem konuşacak yüz bulamam. Ayp ayıp be.

Aahahahahahahah puan alinca fesatligindan susamayan donek Dogu'yla ayni Dogu mu bu?
zırlak insanlardan oldum olası hazetmem doğukan kötü bir yarışmacı dersen itirazım olmaz belki de doğukan ı karektersizlikle falan suçlarsan ben de sana ahhhhhaaaaa derim hemde her yerimle ggülerim birde savunduğun karektere bak kibir abidesi satıcı merve aydın

Merve sen dun 4 de 0 cekerken dogukan sana bir kere agzini acip bagirdi mi lan nasil bir nankorluk nasil bir terbiyesizlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...