Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi Hakan ve Doğukan ile tek eliyle yarışsa yine beraber olmayacakmış neredeyse.:A @Maskeli Fedai @Billy Kane @olizvel

Aslana bak bee.:Z

HilmiCem yorumsuz zaten.:F

http://www.acunn.com/survivor/istatistik/hilmi-cem-intepe/69

Ekli dosyayı görüntüle 44712 Ekli dosyayı görüntüle 44713
Sizin erkeklerin hepsi bizim erkeklerden iyi zaten.Kizlarda da tam tersi.

Her yerde Anil-Merve ask haberi cikmis.Sevgilim lafindan sonra tahmin etmistim adsfghjks. ama bence aralarinda bir sey yok.

Tüyo aldığım yer şimdide bunu yazmış @china_shangai abi dalgamı geçiyo çözemedim. :F

Arkadaşlar yeni bir bilgi elimize geçti !!! duymanız ve bilmeniz gerektiğini düşünüyorum... BOMBA ETKİSİ YARATACAK

Abi niye aynısını yazdın. :D Maskeli hesabını elemi geçirdi. :F
bir hata oluştu sanırım :))))) ilk baştaki yorumu yollarken biraz zorluk çıktı .iki kere cevaplaya basınca yorum mükerrer oldu :)))))

@sokak sanati Hasan'ı yolladım hemen beğenilerini yollamışsın :)))))))))))

Son düzenleme:
Bence Bozok gidecek.Erkek gitmesi lazim.

Bu arada Sahra-Berna arasindaki onlari orda tutan gerilim bittigine gore onlar da bence siradaki ilk giden isimler olacak.

Ünlüler aclıktan ölmüyecek güzel haber. :D

Birde Merve ağlamıyacak en güzel haber bu :F @beyazsoy

Son düzenleme:
Dediğim doğruymuş diğer sayfada Yazmış Turabi 1 olmuş Bozok elenmiş.

@beyazsoy Bozok elenmiş en sevdiğin yarışmacı diyodun üzülme çok :))))

Son düzenleme:
Merve şu an en güçlü kız konumunda, zamanla daha da yükselecek ama Hilmi varken 2. olur gibi istatistiklerde.

Acun niye aynı oyunu koymuş ki tekrar erzağa? Özette dün Merveyi en güçlü diye çıkarmayan ünlülerin hazin çırpınışlarını seyrediyoruz.

Merve şu an en güçlü kız konumunda, zamanla daha da yükselecek ama Hilmi varken 2. olur gibi istatistiklerde.

Acun niye aynı oyunu koymuş ki tekrar erzağa? Özette dün Merveyi en güçlü diye çıkarmayan ünlülerin hazin çırpınışlarını seyrediyoruz.
Orda Serenay'i cikarma gerzekligini nasil yaptilar anlamadim.Adada da yanlis yaptik diye bidi bidiliyolar.

Gönüllülerin erkekleri hep çalışıyor, kendilerini geliştiriyor. Ünlülerin erkekleri tırt tırt yatsınlar, dedikodu yapsınlar.

Doğukan Allahını seversen iki atış çalış, eline taş al, vur bir şeyi. Hakan gibi dedikoduya bağladın.

Turabi Allah çarpar, yemin etme. Ünlüler takımı nasıl kalmayacak? Türkçesi yerlerde.

serenay'i hakan ne kadar kolay kullaniyor.bu kadar karakter koyamayan bi insan gormedim

Ulan gönülsüzler, sizden çok diyen var mı ki, atamadı, vuramadı, düşürdü, atamıyor. Şimdi gelmiş artistlik yapıyorsunuz abarttılar diye. Önce siz başlattınız. Sizden çok abartan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...