Maskeli Fedai
Favori Üye
Sizin erkeklerin hepsi bizim erkeklerden iyi zaten.Kizlarda da tam tersi.Turabi Hakan ve Doğukan ile tek eliyle yarışsa yine beraber olmayacakmış neredeyse.@Maskeli Fedai @Billy Kane @olizvel
Aslana bak bee.
HilmiCem yorumsuz zaten.
http://www.acunn.com/survivor/istatistik/hilmi-cem-intepe/69
Ekli dosyayı görüntüle 44712 Ekli dosyayı görüntüle 44713
akşama cümbüş var deseneTüyo aldığım yer şimdide bunu yazmış @china_shangai abi dalgamı geçiyo çözemedim.
Arkadaşlar yeni bir bilgi elimize geçti !!! duymanız ve bilmeniz gerektiğini düşünüyorum... BOMBA ETKİSİ YARATACAK
Yok ya abi ne yaptın Hasan'ın finaldeki yeri garanti bir aksilik olmazsa 1 olmasa bile en kötü 2'incidir.akşama cümbüş var desene)))) bozok birinci olup hasan gidiyormuş
)))))))))
akşama cümbüş var deseneTüyo aldığım yer şimdide bunu yazmış @china_shangai abi dalgamı geçiyo çözemedim.
Arkadaşlar yeni bir bilgi elimize geçti !!! duymanız ve bilmeniz gerektiğini düşünüyorum... BOMBA ETKİSİ YARATACAK
Abi niye aynısını yazdın.akşama cümbüş var desene)))) bozok birinci olup hasan gidiyormuş
)))))))))
bir hata oluştu sanırımAbi niye aynısını yazdın.Maskeli hesabını elemi geçirdi.
![]()
Merve'nin önceki gün sinirleri bozulmuştu. Ağlamasını tamamen açlığa bağlayamayız. Dünde aç olmasına rağmen hiç ağlamadı çünkü..
Orda Serenay'i cikarma gerzekligini nasil yaptilar anlamadim.Adada da yanlis yaptik diye bidi bidiliyolar.Merve şu an en güçlü kız konumunda, zamanla daha da yükselecek ama Hilmi varken 2. olur gibi istatistiklerde.
Acun niye aynı oyunu koymuş ki tekrar erzağa? Özette dün Merveyi en güçlü diye çıkarmayan ünlülerin hazin çırpınışlarını seyrediyoruz.