Dedim abi erken sevinme yok oyun gönüllülerin Acun ne yapıp edip Ünlülere göre bir oyun bulması lazım açlıktan ölcekler.@china_shangai abi ünlüler gine aç birde üstüne Merve'nin Berna'nın ağlaması hiç çekilecek gibi değiller.
Hiç sorma)))
Aynen aga izlerken bende deli oluyorum yeminle çok dengesiz birisi devamlı konuşuyor insan deli olmasında ne yapsın Anıla hak veriyorum iyi sabrediyor ciddenBerna adami katil eder cidden bu kiza tahammul edilmez
Mervenin parkurda ama Serenayinda cekmde ve atista daha iyi olduguna karar verdiler. Hakan Mervede yanaydi ama Berna Serenay dedi.Hakanda Serenaya dedi eger sen o stresste hata yapmam diyorsan(bu tarz birsey dedi) kendine guveniyorsan dedi Serenayda oynamak istedigini söyleyince Serenaya karar kilindi
vallahi kural gereği bernayi oynatmaya zorladilar ama bu kurallar yarışmaya göre değişiyor ve büyük fark oluşması diye acun değiştiriyor gözüküyor bu kuralları. kuralları bize aciklamiyorlar ondan net konuşamıyoruz@sürgünüm ilk defa mi adam sürekli gomuyor ünlüleri
Gecen sene de 8 oyun almıştı ünlülere karşı
Adam King ya Turbo hakana oyun vermesinin intikamını hakanı yenerek aldı![]()
Ne kadar aglak bu kız ya eminim annesinin karnindan gulerek çıkmışMerve ağladımı gine
Bir oyunu kazandığını gördüm ben ama sonradan oynamadı nedense.Bugün oynamadı sanırsam .![]()
Öylemi ben çünkü başları izlemedim.Bir oyunu kazandığını gördüm ben ama sonradan oynamadı nedense.
kızın göz yaşı pınarı kurudu sanırım))) bundan sonra rahatız demek))@beyazsoy korktugun basina gelmedi. Aglamadi