Duygu Çetinkaya?Turabiciyiz bu seneama Anılı severim Hilmicemi de
Kıskançlıklar şimdiden başlamış desenize.
Şampiyon Duygu, İkinci kim?
O da sana bayılıyordu.
O zaman Acun ona oyun etmişti.Şampiyon mu.Daha normal rakiplerini eleyemedi AllStar'larımı eleyecek.
O zaman Acun ona oyun etmişti.
Yoksa şampiyondu.
Allah'ın izniyle şampiyon yapacaz onu.
Bu sefer şampiyonluk için gelecek.Uff zaten hep Acun yapıyor.Yine Acunun elinde iplr o nedenle sıkıntı yok yine eler onu.
Boşver hayal kuruyor işteUff zaten hep Acun yapıyor.Yine Acunun elinde iplr o nedenle sıkıntı yok yine eler onu.
Bu sefer şampiyonluk için gelecek.
Türkiye'nin Kanalı Tv8'de DÇ rüzgaları esecek.
Özel günleriyle ilgisi yok çok üzerlerinde gidiyolardı kızın.Ufff bu nebiçim hayal.All Star diyoruz biz sen diyorsun özel günlerinde olduğu için etrafa saldıran kız 1. olacak.
Boşver hayal kuruyor işte
Ya kim birinci olacak?Hemde ne hayal.Gülünç.
Özel günleriyle ilgisi yok çok üzerlerinde gidiyolardı kızın.
Kıskanıyorlar her zamanki gibi melunlukları.@sokak sanati turabinin nesini çekemicez biz o duygumun yanına bile yaklaşamaz ayrıca gerçekler ortada acun yapıyor herşeyi acun karışmasaydı duygu şampiyondu ve yine karışmazsa duygu şampiyon olur dimi @Yiğitt
@sokak sanati turabinin nesini çekemicez biz o duygumun yanına bile yaklaşamaz ayrıca gerçekler ortada acun yapıyor herşeyi acun karışmasaydı duygu şampiyondu ve yine karışmazsa duygu şampiyon olur dimi @Yiğitt
Ya kim birinci olacak?
Yeni hayaller başlıyor canım artık eskide kaldı onlar.Hee hee ondan.Ben sizin hayallerinizle değil sonuçlarla ilgileniyorum.
Ay yerim ya la inanıyor buna.Hee hee ondan.Ben sizin hayallerinizle değil sonuçlarla ilgileniyorum.
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] .😎
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?