Maskeli Fedai
Favori Üye
Ya aga bir hıyar icin arkadaşlığınıza yazık etmeyin@takas bana köle diyorsun sende Türabı nefretinin kölesi olmuşsun![]()
Takas bana sürekli hakaret ediyorYa aga bir hıyar icin arkadaşlığınıza yazık etmeyin
---Tapatalk---
Sende karşılık verme aga sen ona karşılık verince tartışma uzuyor ikinizden birisi karşılık vermese uzamayacak@RevaN Alp sordu RiobMerve yazısının anlamını dedi ki seneye hazirlaniyorum ülkemizde temsil edecek gibisinden birşeyler söyledi
Takas bana sürekli hakaret ediyorköle diyor yancı diyor
benim maskelinin mesajlarını beğenmemin sebebini açıkladım. anıl turabi ile konuşuyor diye adamı sevicek değilim hemen.Bizim karakterimiz nettir. Hiç değiştirmedik çok şükür.
Maskeli hemen bugün Hakan bunlardan saha iyiymiş dalan yok bilmem ne. Dana dün Hakana yağdıran sen değilmiydin? Yarın bir gün Hasanla barışsalar onu da seversin hemen. Karakterini net koy ortaya değiştirme. Yarın bir gün Hakan o zeytin dalını uzattığına pişman olur. Çünkü, Serenay bir ton palavra sıktı Turabiye. Turabi o zeytin dalını alır ve Hakana iade eder.
@Bully seni severim bu laflar senin için de. Hemen yelkenleri suya indirme, seni az çok tanıyorsan bunu yapacak birisi değilsin, aynı şekilde @Billy Kane de. Yarın bir gün Turabi Hakana o zeytin dalını geri takarsa yeniden değişmeyin ama Turabiye karşı. Hiçbir şey belli olmuyor.
Mervenin en azından karakteri belli Hakana karşı. Siz belli olmayanlardan korkun.
Temmuz.
Off Revan sen bu kadar yazsanda kimse anlamaz yine turabiyi desteklerler , ben yoruldum yazmıyorum artık hatta adada ki yarışmacılar da yorulmuş ki bir şey demiyorlarYa arkadaş gerçekten at gözlüğünü çıkarın. Merve oraya kırmak istediği koşu rekorunu yazmış, Turabi niye yazıyor? Supermen mi?
T harfinin ne açıklaması var başka?
Birgün turabiyi birisi durduracak az kaldı azMerve Aydın Turabiye o lafları dizdin ama git suratlarina soyle suratlarina
Ne alakası var Turabi orayi kendisine yaptı yani kendisinin Merve çok dobraysa gidip suratına söyler arkadan konuşmak kolay.Begüm de güzel söyledi hani![]()
yok ) Almanyada yasamiyorum)Sende Almanya'da mı yaşıyorsun?
Yanlış bilmiyorsam @gizem ak'ta Almanya'da yaşıyor ama Karadayı'yı bizimle izliyor.![]()
Valla ya duygu en azından milletin yüzüne söylüyordu bunlar gibi kımsenin arkasından konuşmuyorduDokunulmazlık gönüllülerin olur büyük ihtimal hakan veya pascala güle güle deriz gibi tabi acun yine smslerle oynamazsa
Bu yarısmacıların hepsi problemli ya kimse söylediklerinin arkasında durmuyor saglam karakterli birisi yok yani bir saglam duygu vardı bunları gördükce duyguyu dahada cok seviyorum en karakterlisi oydu bunların hepsi bos ya dimi @Yiğitt![]()