Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Maskeli Bully mesajlarını beğeniyor, eriketlemen gerekmiyor. :)

Ne Hikmetse Hakancılar unuttu Turabinin yaptıklarını. Bu Turabi nasıl hipnoz ediyor herkesi birkez daha gördük.

Merve ne zaman ben temsil edecdğim ülkeyi dedi be? İnsafın olsun Maskeli. Neyse tartışmak istemiyorum. Eminim o adada olsan Turabinin T harfine süs yapanlardan biri de sen olurdun. :)

@takas bana köle diyorsun sende Türabı nefretinin kölesi olmuşsun :)
Bu nasıl cümle ya? Ben bu cümlenin 2 hafta etkisinden çıkamam. Allasen bu cümleyi hangi kitapdan aldın? Efsane bir cümleymiş. :F:F

@RevaN Alp sordu RiobMerve yazısının anlamını dedi ki seneye hazirlaniyorum ülkemizde temsil edecek gibisinden birşeyler söyledi :F

Takas bana sürekli hakaret ediyor :) köle diyor yancı diyor
Sende karşılık verme aga sen ona karşılık verince tartışma uzuyor ikinizden birisi karşılık vermese uzamayacak

---Tapatalk---

Bizim karakterimiz nettir. Hiç değiştirmedik çok şükür.

Maskeli hemen bugün Hakan bunlardan saha iyiymiş dalan yok bilmem ne. Dana dün Hakana yağdıran sen değilmiydin? Yarın bir gün Hasanla barışsalar onu da seversin hemen. Karakterini net koy ortaya değiştirme. Yarın bir gün Hakan o zeytin dalını uzattığına pişman olur. Çünkü, Serenay bir ton palavra sıktı Turabiye. Turabi o zeytin dalını alır ve Hakana iade eder. :)

@Bully seni severim bu laflar senin için de. Hemen yelkenleri suya indirme, seni az çok tanıyorsan bunu yapacak birisi değilsin, aynı şekilde @Billy Kane de. Yarın bir gün Turabi Hakana o zeytin dalını geri takarsa yeniden değişmeyin ama Turabiye karşı. Hiçbir şey belli olmuyor.

Mervenin en azından karakteri belli Hakana karşı. Siz belli olmayanlardan korkun.

@RevaN Alp sordu RiobMerve yazısının anlamını dedi ki seneye hazirlaniyorum ülkemizde temsil edecek gibisinden birşeyler söyledi :F

Takas bana sürekli hakaret ediyor :) köle diyor yancı diyor​
Ben o rekoru kırmak istiyorum dedi. Yuh be daha ilk bölümde dedi onu. Tamam ilk bölümde oy istedi herkesten ok. En azından Kurabiye gibi kameralara ben ana kuzusuyum, biz fakiriz bana oy gönderin demedi.

Turabi kimler iyiyse onu tutarın arkadaş :A Haksnla neden düşman olsun ama :F

Merve yüzlerine soyleyemiyor. Bernanin bile yüzüne soyleyemiyor :A

Bizim karakterimiz nettir. Hiç değiştirmedik çok şükür.

Maskeli hemen bugün Hakan bunlardan saha iyiymiş dalan yok bilmem ne. Dana dün Hakana yağdıran sen değilmiydin? Yarın bir gün Hasanla barışsalar onu da seversin hemen. Karakterini net koy ortaya değiştirme. Yarın bir gün Hakan o zeytin dalını uzattığına pişman olur. Çünkü, Serenay bir ton palavra sıktı Turabiye. Turabi o zeytin dalını alır ve Hakana iade eder. :)

@Bully seni severim bu laflar senin için de. Hemen yelkenleri suya indirme, seni az çok tanıyorsan bunu yapacak birisi değilsin, aynı şekilde @Billy Kane de. Yarın bir gün Turabi Hakana o zeytin dalını geri takarsa yeniden değişmeyin ama Turabiye karşı. Hiçbir şey belli olmuyor.

Mervenin en azından karakteri belli Hakana karşı. Siz belli olmayanlardan korkun.
benim maskelinin mesajlarını beğenmemin sebebini açıkladım. anıl turabi ile konuşuyor diye adamı sevicek değilim hemen. :D

Temmuz. :)
Ya arkadaş gerçekten at gözlüğünü çıkarın. Merve oraya kırmak istediği koşu rekorunu yazmış, Turabi niye yazıyor? Supermen mi?

T harfinin ne açıklaması var başka?
Off Revan sen bu kadar yazsanda kimse anlamaz yine turabiyi desteklerler , ben yoruldum yazmıyorum artık hatta adada ki yarışmacılar da yorulmuş ki bir şey demiyorlar :D

Neyse ya boş yere konuşuyoruz zaten kimse tuttuğu tarafı bırakacak değil.

Önemli olan kendi karakterinden ödün vermemek, vicdanlı olmak. Aka ak, karaya kara demek. Ben Mervenin yanlışını gördüğümde söylemiştim zaten.

şimdi alakasız şeyleri oraya atmayalım. Senin evine birisi kendi ismi yazılan T shirtle gelse yadırgamazsın, çünkü kendine ait eşya, ama evine getirip kendi harfinin heykelini koyarsa sen susarsan zaten karakterin yoktur.

Merve Aydın Turabiye o lafları dizdin ama git suratlarina soyle suratlarina :F

Ne alakası var Turabi orayi kendisine yaptı yani kendisinin Merve çok dobraysa gidip suratına söyler arkadan konuşmak kolay.Begüm de güzel söyledi hani :A

@RevaN beni bilen bilir geçen sezonun başından beri Turabi'yi sevmem.

Hakan Turabi ile iyi olsa bile Turabi'yi sevecek değilim. Ama Hakan'ı desteklemeye devam ederim, ben onun her türlü arkasındayım.

Sen Serenay'a şovcu diyorsan ben de Merve Aydın'a şovcu derim. Ahmet Dursun ve Almeda gittikten sonra ağlamadı mı Merve Aydın? Ben de onun samimiyetine inanmıyorum. Çünkü zamanında ben adadaki kimseye güvenmiyorum kimse benim dostum değil demişti.

Ayrıca sürekli kameralara konuşmasını sadece ben eleştirmiyorum git bak sosyal medyada yorumlara benim gibi düşünenlerin sayısı çoğunlukta. Kamera görünce ağzı güzel laf yapıyor. İnsanların yüzüne konuşmaya geldi mi icraat yok.

@RevaN beni bilen bilir geçen sezonun başından beri Turabi'yi sevmem.

Hakan Turabi ile iyi olsa bile Turabi'yi sevecek değilim. Ama Hakan'ı desteklemeye devam ederim, ben onun her türlü arkasındayım.

Sen Serenay'a şovcu diyorsan ben de Merve Aydın'a şovcu derim. Ahmet Dursun ve Almeda gittikten sonra ağlamadı mı Merve Aydın? Ben de onun samimiyetine inanmıyorum. Çünkü zamanında ben adadaki kimseye güvenmiyorum kimse benim dostum değil demişti.

Ayrıca sürekli kameralara konuşmasını sadece ben eleştirmiyorum git bak sosyal medyada yorumlara benim gibi düşünenlerin sayısı çoğunlukta. Kamera görünce ağzı güzel laf yapıyor. İnsanların yüzüne konuşmaya geldi mi icraat yok.​
Hakan da hep kameralara konuşuyor. Pascalla kavgalı değilken Pascalı bu adadan göndermek için elimden geleni yapacağım diyen Hakan değilmiydi? Başkalarının ne düşündüğü beni zerre ilgilendirmez.

Orada Hakan gerçekten dedikoducu birisi. Bunu baştan söylüyorum. Kendisi de hemen prim yapar kamera görünce.

Serenay zaten usta kameralara oynamakta ona lafım yok.

Merve her zaman karakterini koydu, şu gün buna gülüp yarın arkasından konuşmadı.

Dokunulmazlık gönüllülerin olur büyük ihtimal hakan veya pascala güle güle deriz gibi tabi acun yine smslerle oynamazsa :D

Bu yarısmacıların hepsi problemli ya kimse söylediklerinin arkasında durmuyor saglam karakterli birisi yok yani bir saglam duygu vardı bunları gördükce duyguyu dahada cok seviyorum en karakterlisi oydu bunların hepsi bos ya dimi @Yiğitt :D

Son düzenleme:
Turabi de konseyde Merve'nin adini yazip kagidi yirtti.Digerleri de tekli roportajlarda buyuk ihtimal can alici yerden soru soruldugu icin cosuyorlar.Adada durup dururken kavga cikarmanin alemi yok.Kimin kimi sevip sevmedigi belli zaten.Mesafe konuldu mu tamam.Laflari yiyip sonra mesafeyi azaltmaya calisanlar dusunsun.

Dokunulmazlık gönüllülerin olur büyük ihtimal hakan veya pascala güle güle deriz gibi tabi acun yine smslerle oynamazsa :D

Bu yarısmacıların hepsi problemli ya kimse söylediklerinin arkasında durmuyor saglam karakterli birisi yok yani bir saglam duygu vardı bunları gördükce duyguyu dahada cok seviyorum en karakterlisi oydu bunların hepsi bos ya dimi @Yiğitt :D
Valla ya duygu en azından milletin yüzüne söylüyordu bunlar gibi kımsenin arkasından konuşmuyordu :D

Merve Aydın anlaşılan gecen sene Turabinin onu nasıl elediğini unutmuş yoksa bu lafları etmezdi.Hasan ve yancilarinin Merve Aydın ve yancilarinin tek derdi Turabi olmuş.Yav arkadaş milletin yüzüne birşey söylemez gidip arkadan konuşur.Bir kıza yakışmayan laflar yok oturtacam vs.Böyle yaparak oy kaybediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU