Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi oyunda iyiydi ama Hakan'à yenildi o biraz sinir bozdu.ss
Turabi'nin T'si hani şapkasında olan amblemi tahtalardan yaptı ve dikti adaya.

Hakan bizim aslana yanaşmaya çalışıyor ki Merve hariç herkes Turabi ile konuşmaya çalışıyor.
Adaya gelmeden önce burada rajon kesmez falan diyordu.
@olizvel
Hasan ile el birliği yapıp ev yaptılar.

@Maskeli Fedai

Turabi o kadar zeki bir adamki hepsini eleyecek tek tek
hilmicemi elediği zaman sms &12 oyun & 10 u en az turboya kayar gene sampiyon olacak diskalifiye olmazsa

Ya ben Hakan'in nasil yanardoner ve sinsi oldugunun farkindayim.Anlamayanlar dusunsun.

Bence Hakan kendisinin olmak istedigi konuma (Turabi'ye karsi gelen bir kahraman) Hasan gecti diye bu durumu hazmedeyip Hasan hakkinda gecen kotu konustu.Hasan'in kendi koltugunu aldiginin farkinda oldugu icin Hasan'a yuruyecek gibi geliyor bana.Bu yurumek kavgayla olmayacak tabiki de.Alttan alttan algi yapicak.Son yaptigi Turabi bence iyi biri Hasan'in kotu diye konusmasi benim Hasan'i sorgulamama yol acti demesi gibi.

Bölümü az önce bitirdim.Turabi Doğuyu yenmiş ama Pascal a yenilmiş.Sıkıntı yok Pascalı yine yener

Hakan,Turabiye ynaşmak istiyor eee anladı Turabi güçlü bir insan onunla baş edemeyeceğini

Serenayın üstüne fazla gelmişler ama o da abartmış

Turabi o kadar zeki bir adamki hepsini eleyecek tek tek
hilmicemi elediği zaman sms &12 oyun & 10 u en az turboya kayar gene sampiyon olacak diskalifiye olmazsa

Sero ve Anıl'ıda yanına çekti. Onlarda Turabi derler finalde.
Zaten diskalifiye olmazsa elenmez bence.

Merve küçük lokma olmaya başlıyor bence. Serenay bu düelloyu alacak gibi.
@eskici
Merve naparsa yapsın sıkıntı yok.

@sokak sanati serenay bu sovlarıyla biraz zor gibi merve hep aynı kücük lokma falan oldugu yok bence
simdi niye bu muhabbete girdin ki ben turabi sevmeyenlerin turabiyle konusmaya calısması bir tek mervenin söylediklerinin arkasında durmasından dolayı bunu demistim

Böyle devam ederse iticiliği artar ve sms'de düşer ve küçük lokma olur.
@eskici
Turabi tartışmalardan uzak durmaya devam ederse güçlenecek ki Line öyle diyor.
Line'da 1. Olmuşuz ve 2. Hasan.
Sms'de öyle olacak artık.

@sokak sanati ne böyle giderse kız bir sey yapmıyor ki kendi takılıyor niye düssün durup dururken
turabi baslar yine kavgalara sen merak etme

Akıllı adam olduğu için dikkat eder diye tahmin ediyorum.

Merve Serenay'a yükleniyor ve saçma sapan yerlerden yükleniyorki haksız gibi duruyor Genelinde. Neyse boş ver Merve'yi.
@eskici

Survivor haftası başlıyor bugün itibariyle. [emoji267] [emoji261] [emoji256] [emoji271] [emoji560] [emoji554] [emoji559]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...