eyvallah kardeşim sağolasın bilgilendirmeler için iyi iyiHasan sadece 1 oyun kaybetti pascala karsi. en iyi erkek yarismaci olarak finali oynadi ve kazandilar Begumle. Ilk oyunda eger Hasan kaybetmis olsayi direk Bozok devreye gircekti. Bende yarin izlemeyi dusunmuyorum. zaten bu hafta tek yarisma kismina bakiyorum
özlemi bırakta gamze karaman çok güzel kadın beeWoowww [emoji323] [emoji323]
Özlem baya kilo vermiş. [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
![]()
@Bully @Billy Kane @beyazsoy @takas @RevaN @eskici @Yiğitt @HachiKo @china_shangai @Yakamoz-Asi @sürgünüm @Cengo @hayret bi şey @Forumdash @ABAY_06
Bozok su gibi kızla dans edecek. 😱Eyvah !!!
Turabi , Anıla Hasan.ve Hakan'ı kötülüyor.Herkes mıknatıs gibi birbirini çekiyor valla hiç şaşırmiyorum.
Adam çok şanslı vallaBozok su gibi kızla dans edecek. 😱
Bu var mısın yok musun'dan bişey anlamadım?Adam çok şanslı valla
Suan iyi gidiyor var mısın Yok musun da![]()
Hani acun bir yarışma programı yapmıştı ya yıllar önce , kutu açıyorlardı.Bu var mısın yok musun'dan bişey anlamadım?![]()
aga hasan ve hakan beraber olsunlar yeter İnşallah ikisi finale çıkarlar kim kazanırsa sevinirimTurabi totoşuna bakın hele Anıl'a Hakan'ı kötülüyor.
Hakan Hasan'ın yanına yanaşmış helal olsun.![]()
yine de yarın göz atarım@takas aga Var mısın yok musun devam ediyor sonra da birleşme partisi olur yok böyle dans yaparlar hadise konser verir falan bugün oyun olmaz yani.![]()
Sonunda ne kazanacaklar?Hani acun bir yarışma programı yapmıştı ya yıllar önce , kutu açıyorlardı.Iste birleşme haftasına özel bu yarışmayı Survivor getirmiş.
![]()
Merve Aydın 23.000 Dominik Parası kazandı. Onu şehir de harcayacakSonunda ne kazanacaklar?![]()
Aga anladığım kadarıyla Hasan başlarda Hakan'ı sevmiyordu hatta Ali Eyüboğlu adaya gittiğinde yarışmacılara sormuş teker teker diğer yarışmacıları tek kelimeyle tanımlayın diye Hasan, Hakan için "tilki" kelimesini kullanmış ama Hakan ona hep olumlu yaklaştı. Hasan baba falan diyordu. Belki iyi anlaşırlar adalar birleşince.aga hasan ve hakan beraber olsunlar yeter İnşallah ikisi finale çıkarlar kim kazanırsa sevinirim
yine de yarın göz atarım![]()
Hep Bozok yarışıyor, yüksek bir ödül mü kazanacak.Merve Aydın 23.000 Dominik Parası kazandı. Onu şehir de harcayacak
Doğukan 100 Dominik Parası kazandı
Nadya unuttum 5.000 galiba