Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duygum ile baya konuşmuşlar.

Hasan sadece 1 oyun kaybetti pascala karsi. en iyi erkek yarismaci olarak finali oynadi ve kazandilar Begumle. Ilk oyunda eger Hasan kaybetmis olsayi direk Bozok devreye gircekti. Bende yarin izlemeyi dusunmuyorum. zaten bu hafta tek yarisma kismina bakiyorum
eyvallah kardeşim sağolasın bilgilendirmeler için iyi iyi :D

Woowww [emoji323] [emoji323]
Özlem baya kilo vermiş. [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
080ee61a27ffbc646198ce5bbf23a365.jpg

@Bully @Billy Kane @beyazsoy @takas @RevaN @eskici @Yiğitt @HachiKo @china_shangai @Yakamoz-Asi @sürgünüm @Cengo @hayret bi şey @Forumdash @ABAY_06
özlemi bırakta gamze karaman çok güzel kadın bee :D

bu hakan ne beceriksiz adam ya parkurda ondan hızlısı yok bi topu vuramıyor enteresan

Eyvah !!!
Turabi , Anıla Hasan.ve Hakan'ı kötülüyor.Herkes mıknatıs gibi birbirini çekiyor valla hiç şaşırmiyorum.

Turabi totoşuna bakın hele Anıl'a Hakan'ı kötülüyor.

Hakan Hasan'ın yanına yanaşmış helal olsun. :F

@takas aga Var mısın yok musun devam ediyor sonra da birleşme partisi olur yok böyle dans yaparlar hadise konser verir falan bugün oyun olmaz yani. :D

Turabi totoşuna bakın hele Anıl'a Hakan'ı kötülüyor.

Hakan Hasan'ın yanına yanaşmış helal olsun. :F
aga hasan ve hakan beraber olsunlar yeter İnşallah ikisi finale çıkarlar kim kazanırsa sevinirim

@takas aga Var mısın yok musun devam ediyor sonra da birleşme partisi olur yok böyle dans yaparlar hadise konser verir falan bugün oyun olmaz yani. :D
yine de yarın göz atarım :D

aga hasan ve hakan beraber olsunlar yeter İnşallah ikisi finale çıkarlar kim kazanırsa sevinirim

yine de yarın göz atarım :D
Aga anladığım kadarıyla Hasan başlarda Hakan'ı sevmiyordu hatta Ali Eyüboğlu adaya gittiğinde yarışmacılara sormuş teker teker diğer yarışmacıları tek kelimeyle tanımlayın diye Hasan, Hakan için "tilki" kelimesini kullanmış ama Hakan ona hep olumlu yaklaştı. Hasan baba falan diyordu. Belki iyi anlaşırlar adalar birleşince. :D

Hahahahaha bozokun kutusunda 750 varmış ne kadar mutlu oldum anlatamam. :F :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...