Hayırdır ne Hamdi Beyi hatlar mı karıştır Var Mısın Yok Musun biteli kaç yıl olduHamdi Bey çok az teklif verdi
Oha merve 150.000 actırdı
Acun , Var Mısın Yok Musun geri getirmiş diyelim Survivor'aHayırdır ne Hamdi Beyi hatlar mı karıştır Var Mısın Yok Musun biteli kaç yıl oldu![]()
İlginçmiş.Acun , Var Mısın Yok Musun geri getirmiş diyelim Survivor'a![]()
Evet gerçekten para vericek.İlginçmiş.Gerçekten para mı verecekler bir de kim yarışıyor Survivor formatına nasıl uydurmuşlar ki?
![]()
TV izleme şansım olsaydı şu an bir göz atardım.Evet gerçekten para vericek.Merve Aydın 23.000 Dominik Parası kazandı onu şehirde harcayacak.
Özel bir stüdyo kurmuş , kutular filan yaptırmış. Suan yayınlanıyor izle bence![]()
Yarın Internetten izlersin.TV izleme şansım olsaydı şu an bir göz atardım.![]()
Yok böyle dansıda birleşme partisinde yapacaklarAcsun yarişmaları kariştirmiş[emoji23] [emoji23] bugun yarın işte benim stilim'de yok böyle dans formatını görürsek şaşirmayın [emoji23] [emoji23] şahidim olsun @beyazsoy @sürgünüm @Harunnn60
O formatta acunun elinin altında değilmi ki?[emoji16]Yok böyle dansıda birleşme partisinde yapacaklarnerden bildin.
![]()
Evet bütün formatları topladı nerdeyseO formatta acunun elinin altında değilmi ki?[emoji16]
Edit: su an fragmanı izliyorum [emoji23] [emoji23]