Hazem
Favori Üye
yahuu noter onaylı sonuçlar. konsey başında bozok hasanin kendisini aday göstereceğini anladı ve konuşmaya başladı saldırdı hasangil. onun taraftarları ve turabiciler bozoga yüklendi. her sonuçtan farklı şeyler aramayın4 bin sms alan bozoğun 40 bin sms alan özlemi elemesi de ne demek 😡
inan bana sms sıralamasına en çok inanan kişiydim burada,noter onaylı hep diyodu acun bey ve bende yalan söyleyecek değil ya diyodum doğrudur bence diyodum ama öyle değilmiş bunu anlamamak için 7 yaşında olman lazım.Özlem zirveye oynuyoken sona gerilemesi bozoğun çok az destekçisi varken baya ilerlemesi çok saçma.Şu an insanların %90ı özleme haksızlık oldu diyoken bu oylamaya inanmamyahuu noter onaylı sonuçlar. konsey başında bozok hasanin kendisini aday göstereceğini anladı ve konuşmaya başladı saldırdı hasangil. onun taraftarları ve turabiciler bozoga yüklendi. her sonuçtan farklı şeyler aramayın
kanıtın varmı)) özlem hasana yancı oldu. özlemin oyların çoğu anti turabici olarak hasana gitmiş büyük ihtimalinan bana sms sıralamasına en çok inanan kişiydim burada,noter onaylı hep diyodu acun bey ve bende yalan söyleyecek değil ya diyodum doğrudur bence diyodum ama öyle değilmiş bunu anlamamak için 7 yaşında olman lazım.Özlem zirveye oynuyoken sona gerilemesi bozoğun çok az destekçisi varken baya ilerlemesi çok saçma.Şu an insanların %90ı özleme haksızlık oldu diyoken bu oylamaya inanmam
özleme de böyle dedin ya ben ne diyim oradaki en temiz kalpli insan oydukanıtın varmı)) özlem hasana yancı oldu. özlemin oyların çoğu anti turabici olarak hasana gitmiş büyük ihtimal
Hasana yancı olmadı mı yalan mıözleme de böyle dedin ya ben ne diyim oradaki en temiz kalpli insan oydu
ulan yancılığın kitabını sizin avane grubu yazdı ,yazmaya devam ediyor ve survıvor bitene kadar da yazacakHasana yancı olmadı mı yalan mı
bununla sprittizciyi bir tutan kafane değişik kafadır ya RabHahahahahCamoka Hasana bakın
Ekli dosyayı görüntüle 44407
@china_shangai @beyazsoy @Harunnn60 @Bully @takas @-KADİR- @sokak sanati @eskici @Yiğitt @dosimosi @olizvel
bir kısmı kaydı. diyorum geçen hafta beşinci olduğunu düşünen hilmecemciler hilmicem de ellenebilir diye düşünmüş olabilir ve yuklenmisler işte. hilmicemin çıkmasından daha doğal ne olabilir. tehlikede olduğunu düşünen fanlar yükleniyor işte. bu kadar komploya kafa yoeacaginiza programı izleyin yahuu. Acun niye oylarla oynasın adama ne kazancı var.))@Maskeli Fedai turabinin 2.olması normalyok turabiciler bozoka oy attı o yüzden bozok elenmedi falan gecin bunları yok öyle bir sey @beyazsoy sen diyorsun ki özlem sahra ve begümün oyları hasana kaydı onların oyları özellikle özlemin oyları o yüzden düstü ve turabi ve hilmicemin oyları da
bozoka kaydı diyorsun bunu diyen herkese sesleniyorum özlemin oyları hasana gittigi icin düstüde turabiyi gec hilmicemin oyları bozoka kaydıdıgında önceden 5.olan hilmicemin oyları düsmesi gerekirken nasıl arttı da adam 3.oldu kısacası sunu söylüyorum bosuna teoriler üretmeyin smsler yalan nokta.
vallahi @Harunnn60 liklemis ama en iyi o bilir birinin fani diğerlerine oy attığını ütopya çok sık olan bir durum@beyazsoy adam sonuncuyken 4.oluyor ne bir kısmı adamlar hilmiye mi atcak kimsenin fanı kimseye atmaz bu durumda gecin bu hikayeleri acun smslerle oynuyor iste bu kadar basit bunu hala niye kabullenmiyorsunuz anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?