Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 bin sms alan bozoğun 40 bin sms alan özlemi elemesi de ne demek 😡

4 bin sms alan bozoğun 40 bin sms alan özlemi elemesi de ne demek 😡
yahuu noter onaylı sonuçlar. konsey başında bozok hasanin kendisini aday göstereceğini anladı ve konuşmaya başladı saldırdı hasangil. onun taraftarları ve turabiciler bozoga yüklendi. her sonuçtan farklı şeyler aramayın

inan bana sms sıralamasına en çok inanan kişiydim burada,noter onaylı hep diyodu acun bey ve bende yalan söyleyecek değil ya diyodum doğrudur bence diyodum ama öyle değilmiş bunu anlamamak için 7 yaşında olman lazım.Özlem zirveye oynuyoken sona gerilemesi bozoğun çok az destekçisi varken baya ilerlemesi çok saçma.Şu an insanların %90ı özleme haksızlık oldu diyoken bu oylamaya inanmam

kanıtın varmı)) özlem hasana yancı oldu. özlemin oyların çoğu anti turabici olarak hasana gitmiş büyük ihtimal

bununla sprittizciyi bir tutan kafane değişik kafadır ya Rab

şu rezilliğe bakarmısın ulan insan şunu savunurken utanır be delikanlıya adama bak

hasan 2012 de yarışmış ve finalde sms ile 2.olmuştu açın izleyin aynı
youtube da değişik videoları var açın izleyin aynı aynı aynı
adam her zaman aynı her zaman saygılı efendi başarılı

@Maskeli Fedai turabinin 2.olması normal
yok turabiciler bozoka oy attı o yüzden bozok elenmedi falan gecin bunları yok öyle bir sey @beyazsoy sen diyorsun ki özlem sahra ve begümün oyları hasana kaydı onların oyları özellikle özlemin oyları o yüzden düstü ve turabi ve hilmicemin oyları da
bozoka kaydı diyorsun bunu diyen herkese sesleniyorum özlemin oyları hasana gittigi icin düstüde turabiyi gec hilmicemin oyları bozoka kaydıdıgında önceden 5.olan hilmicemin oyları düsmesi gerekirken nasıl arttı da adam 3.oldu kısacası sunu söylüyorum bosuna teoriler üretmeyin smsler yalan nokta.

bir kısmı kaydı. diyorum geçen hafta beşinci olduğunu düşünen hilmecemciler hilmicem de ellenebilir diye düşünmüş olabilir ve yuklenmisler işte. hilmicemin çıkmasından daha doğal ne olabilir. tehlikede olduğunu düşünen fanlar yükleniyor işte. bu kadar komploya kafa yoeacaginiza programı izleyin yahuu. Acun niye oylarla oynasın adama ne kazancı var.))

nasıl ne kazancı var orda sessiz sakin özlem ne reyting getirecek ama kavgacı çirkef ve hasanla uğraşan bozok reyting getirebilir bundan öte kazanç mı var

adam her hafta sonuncu oluyordu yav nasıl 4.oldu birdenbire anlamış değilim

sanırım yanlışlıkla duyguyu yolladı acun en çok reyting kavga potansiyeli oydu)) salı günü gördü bozogun ne kadar reyting getirdiği))) bozok kendimi patlassa reytingi yok))

ama duygunun karşısında kim vardı yancı hilmicem bunu unutmayın
)
valla kendimizi yırtsakta bazıları gibi komplocu olamayız

@beyazsoy adam sonuncuyken 4.oluyor ne bir kısmı adamlar hilmiye mi atcak kimsenin fanı kimseye atmaz bu durumda gecin bu hikayeleri acun smslerle oynuyor iste bu kadar basit bunu hala niye kabullenmiyorsunuz anlamıyorum

@beyazsoy adam sonuncuyken 4.oluyor ne bir kısmı adamlar hilmiye mi atcak kimsenin fanı kimseye atmaz bu durumda gecin bu hikayeleri acun smslerle oynuyor iste bu kadar basit bunu hala niye kabullenmiyorsunuz anlamıyorum
vallahi @Harunnn60 liklemis ama en iyi o bilir birinin fani diğerlerine oy attığını ütopya çok sık olan bir durum
. ayrıca komplo teorisi kuran diğer arkadaşlar bozogun gitmemesi için özlemin gitmesini kavga potansiyele açıkladı. duygu en kavgacı biri geçen seferde hele bu sefer en daha erken gitti hilmicemin hiç kavga ettiğini gördünüz mü yahuu)) hilmi özlem ile hemen hemen aynı hasan o kadar saldırıp kiskirti yine adam düzgün cevap verdi.

kısacası kurulabilecek tek formül bozok gitmedi özlem gitti çünkü bozok daha iyi, hilmicem gitmedi çünkü duygudan daha iyi olay bu kadar basit.

bu oyunda benim özlemin gideceğine dair hiç bir fikir yoktu kimsenin aklına özlem gidecek diye tehlike yoktu. konseydi sms atılırken kinusmadi bile. özlemin fanları gafil avlandi. kendilerini suclayacaklarina acuna sardılar)))

Turabi,Hasan ve Hilmicem'in belli kemik kitlesi var.Onlara her konsey belli bi oy gelir ama digerlerininki haftalik degisir bence.Bu sonuca sasirmadim.
Ozlem'in 6.ligina inanmayanlar Hasan'in 1.ligine de inanmasin o zaman.

@beyazsoy özlem hicbir zaman konusmuyordu ama 2.de olmustu her zaman sms atanlar simdi niye atmasın ve bozok her zaman iyiydi ama sonuncu oluyordu simdi bir anda 4.oldu ayrıca sadece smse cıkanlara oy atılsa baska yarısmacının fanları baskasına atar ama herkes bu smsin icindeyken kimse tuttugu yarısmacıdan baska yarısmacıya oy atmaz ve de iyi olan kalacaksa o zaman kaldırsın smsi oyunla eleme yapsın seyirci sadece iyilige bakmıyor iste eger sms yapıyorsan sonuclarına katlanıcaksın bozok iyi ama insanlar sevmiyor ve gercek sms e göre elenmesi gerekiyor ama smsleri degistirip elemiyor adamı bu ne sacmalık begenmiyorsan sonucları sms yapma acun istiyor ki hep kendi istedigi yarısmacılar kazansın bu adam hic objektif bir yapımcı degil bu kadar basit kardesim smsler yalan anla artık

@olizvel dogru söylüyorsun ben kimsenin birinciligine inanmıyorum cünkü sms yalan bence sende inanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...