Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer bozok gitseydi turabilerin grubu azınlık olacak (turabi, hilmi, nadya) ve hasanlar 4 kişi olduğundan direk aday çıkartabilecekti. hasanlar oylamada turabiyi çıkartıp olası bir hasan 1.ligiyle karşısına da hilmicemi koysaydı reyting ve acun adına işler hiç iyi gitmezdi. belki böyle bir şeyin öngörüleceği çok açık bir şekilde tahmin edilip izin verilmedi.
)))
 
Merak etme abi Turabi 1.olup hasanı aday olarak çıkartacağı günler yakındır
 
Sonucta sende sms le oynandigini dusunuyorsun. Acun istedigini birinci yapar istedigini yollar. Durum acik ve net bunu gösteriyor.
benim emin oldugum birsey var oda bu sene daha önce finale cikmis ama sampiyon olmamis biri kazanir
 
nasrettin hocanın kazan hikayesi vardır ya kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun?

aynı şekilde özlem'in 2. olduğuna inanıyorsunuz da 6. olduğuna neden inanmıyorsunuz?
 

bu yarışma hakkında o kadar komplo teorisi üretildi hepsi boş çıktı)) acunun niye gönüller güçlü sokup ne fayda alacak))

konsey sırasında bozok aday gösterileceği sezip karşı guruba yüklendi. doğal olarak turabiciler bozoga tehlikede olduğunu anladı bozoga yüklendi muhtemelen bu yüzden Hassan birinci oldu. bozgun oyları aslında turabinin hilmicemin ve nadyanin oyları
 
aboo turabiye direkci diyenler buna da birşey der artık))) açıkçası ne turabi nede hasan bunları yaptı diye kinanmasini doğru bulmuyorum. her insan hata yapar. hangimiz günahsız. kısacası hasana ve turabiye ilk taşı günahsız atsız diyorum. günahları varsa Allahtan af dilesinler)))
 
Adam Osmanlıyı tanıtıyor diyorlar savunma olarak tam komedi
 
tam fecaat bir savunma hasan sevgisi Osmanlıyi bile karalama noktasına varmış yazık. kınıyorum o arkadaşları))) takımların Osmanlı'yla alakası yok ayrıca
Niye ki arkada osmanlı aksesuarı yazıyor diyorlar.Öyle olsa bile hasanın içlerinteki tek erkek olarak öne çıkması tam komedi
 
Niye ki arkada osmanlı aksesuarı yazıyor diyorlar.Öyle olsa bile hasanın içlerinteki tek erkek olarak öne çıkması tam komedi
osmanlı taki yazıyor savunması da komedi. bir tane adam osmanlı ismini kullanmış taki firması açmış. bunun Osmanlı'yla alakası ne. tasarımcıların çoğu gay. bunu da gay birisi tasarlamış. bunu diyenlere kızlara bakmasını tavsiye ediyorum osmanlida kızlar böyle mi.

Hasan sevgisi milletin gözünü kör ettiğini biliyordum da bukadar pes kardeşim. muhteşem izleye izleye millet ne hale gelmis)))
 
Turabiye striptizci diyorlar ama Hasana gelince normal diyorlar


Ne hasan sevgisiymiş arkadaş adama olan sevgi gözlerimi yaşartıyor.Turabiye hakaret edip hasanın şu takıları takması ve giydiği kıyafeti savunmaları trajikomik
 
İNADINA TURABİ ÇAMKIRAN

BAZILARI ŞEYTANLIK DÜŞÜNMEYEN İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ KONUŞAN DOBRA ÖZÜ SÖZÜ BİR MASKE TAKMAYAN OLDUĞU GİBİ DAVRANAN ANADOLU ÇOCUĞU BİRİNİ DESTEKLEDİĞİM İÇİN GURUR DUYUYORUM
 
abi insanlari yaptiklari isiyle vurmayin kızdırmak icin takılırsınız tamamda bazıları işin dozunu kaçırıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...