Haklı mısın?Yalnız Hasan Ahmet'ten önce elenince bu lafları sana gösteririm
Elenmekle ne ilgisi var fesatlığın.
Haklı mısın?Yalnız Hasan Ahmet'ten önce elenince bu lafları sana gösteririm
Ben ünlüler kesimindenim.Değişik bakıyor aynen.Ben ilk başta Nadya'dan korkuyordum çok ürkütücüydü ama izleyince sevimli geldi.Hasan'da oyun kazandıkça sevimli gelir bize artık.
Sne niye ünllüleri tutuyorsun. Halkın desteği Gönüllülerden yana.
Hasan iyidir ben severimSusacakmış.
Ama haklıyım. O repliği buradan paylaşırım isterseniz. Koskoca Hasan reise ne dedi şaka gibi.Adam çekemiyor bildiğin.
Bilerek yaptı yalan mı.İlkinde yapsa tamam haklısın derim ama ikincisinde yaptı.Ama en azından sayıyı alamadı.Ahmet kendini beğenmiş de Hasan değil mi güldürüyorsunElenmekle ne ilgisi var fesatlığın.Reflekstir tabi başka ne olacak.Yapamadı mı denir o durumda. Hemde Hasan gibi başarılı bir yarışmacıya.Güldürdü Ahmet yine. Adam bildiğin çirkef.
Hayırdır bu aralar pek yoksun M.y tanıtım turlarınamı çıktındün otobüsteydim izlemedim
ne izliyorsun @sokak sanati@ABAY_06 izledim aga hırbo duygudan korkmuş baksana duyguyu gördükten sonra sahra bile iyi geliyor falan diyor duygum ona gününü gösterecek aga merak etme sen
Ben ünlüler kesimindenim.
konuşacak bişi kalmadı my bitti; kpa,karadayı,kvp reytinglerle ve bnm konulsımla bittiHayırdır bu aralar pek yoksun M.y tanıtım turlarınamı çıktın
Bilerek yaptı yalan mı.İlkinde yapsa tamam haklısın derim ama ikincisinde yaptı.Ama en azından sayıyı alamadı.Ahmet kendini beğenmiş de Hasan değil mi güldürüyorsun
Ahmet bu konuda kesinlikle haklıDikkatli izlersen her seferinde eli yukarı gidiyordu kesinlikle reflekslik bir olay. Bence taş atamazsın Hasan'a buradan.
Hasan iyidir ben severim
Ahmet bu konuda kesinlikle haklı
Duygu ve Serenay'da kesinlikle haklıydıAhmet Dursun çekemiyorda kendilerini.Ahmet ile aynı kefeye konmaz o eleman. Boş heyecan ve laf kalabalığı yapıyor.
Ben hrefleks olduğunu ispatladım. Çirkef oluşuda zaten geçen seneden isbatlı. Akın ile olanlar, Duygu'ya Serenay'a yapılan saygısızlıklar. Daha saymayayım.
Duygu ve Serenay'da kesinlikle haklıydı
Benim adım ezanla başladı selayla biter bi tek sana değil alayınıza gider.Duygu'nun ne kadar cazgır olduğunu biliyoruz hepimiz.Bu konuda tartışmak istemiyorum. Yarışlarda aynı taraftalar çene ilede peynir gemisi yürümüyor deyip susayım.
Bu arada Hırbo gibi Cazgır, Çirkef kelimelerini bende kuyllanacağım biliniz.Hırbo ile eş değer kelimeler.
Olsun Turabi'yi desteklediğini arada belli et yeter.Halkı desteklememen üzdü tabi bizi.Dimi @Yiğitt
Benim adım ezanla başladı selayla biter bi tek sana değil alayınıza gider.
İkinci fragman mı çıkmış oha nerede ben de izleyemedimAyy ikinci fragmanı izleyemedim hemen izliyorum.
2. Bölümün 2. Fragmanı yok mu?İkinci fragman mı çıkmış oha nerede ben de izleyemedim
@ABAY_06 aga sahra ona gereken cevabı verdi adamlık falan hikaye madam hırbo@sokak sanati kız haksızlığa karşı susmuyor buna çirkeflik dersin o sana kalmış ayrıca bu kelimeleri de kullan be gülüm sana kullanma diyen mi oldu
2. Bölümün 2. Fragmanı yok mu?heyecandan uydurdum mu?
Tamam yanlış anlamışım.Kullanacağım zaten.
Haksızlığa karşı susmadığı doğru ama beni sinirlendirmeyin nedir yaa.ss Dokunulmazlığı var sanki.Doğru düzgüğn uyum sağlasın işte.
Haksızlık olayı falan neyse o yıl bende destekliyordum ama dün akşam biraz saçmaladı.ss
Yok 2. fragman. Dün akşam ki var işte ama Sero yok galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?