aga bildiğim kadarıyla komando olarak askerliğini yapmışsın senide o zaman görseydim bir yorum yapardım zor olduğu mutlak 🙂 survivor için konuşursakda bu parkur yorucuBu parkurda bir şeymi? Ben çatışma bölgesine sırtta 40 elimde 15 kilo yükle 150 kilometre yürüdüğümü biliyorum. @-KADİR-
Doğu oyun alıyormuş ama onu adamdan saymıyonmuUnlulerden bi Merve'yle Berna yarisiyor.Erkekler zaten cop.
Geride kaldi parkurda ya.Fark acmasi lazim 40 yasindaki adama.Bi de suda calismis yillarca.Kimseyi yanlis yonlendirmiyorum.Yalan konusmayalim.ne geride kalması hangi yarışmayı izliyorsun 1.5 saniye ile kaybetti izlemeyenleri yanlış yönlendirme
Hosbulduk kadirimbaşkan sonunda buluşabildik hoşgeldin 🙂
aga bırak yazsın ben senin yazdığına bakarım gerisi teferruat o arkadaş uçmaya meraklı birazne geride kalması hangi yarışmayı izliyorsun 1.5 saniye ile kaybetti izlemeyenleri yanlış yönlendirme
krallllllllllllllllHosbulduk kadirim)))) sukur kavusturana 😉)))
Askerlikle bir alakası yok. Köyde büyüyen insanlara bu parkurlar zor gelmez. Şehirde büyüyenler atlayıp zıplamadan düşüp bir yerlerini kırmadan büyüyorlar.aga bildiğim kadarıyla komando olarak askerliğini yapmışsın senide o zaman görseydim bir yorum yapardım zor olduğu mutlak 🙂 survivor için konuşursakda bu parkur yorucu
bende onu diyorum yalan konuşma ; bozok u da küçümseme adam gönüllülerde en iyi performansı gösteriyor oyundaGeride kaldi parkurda ya.Fark acmasi lazim 40 yasindaki adama.Bi de suda calismis yillarca.Kimseyi yanlis yonlendirmiyorum.Yalan konusmayalim.
tamam ben sustum seni tatmin edecek birşey diyemeyeceğim anlaşıldı 😀Askerlikle bir alakası yok. Köyde büyüyen insanlara bu parkurlar zor gelmez. Şehirde büyüyenler atlayıp zıplamadan düşüp bir yerlerini kırmadan büyüyorlar.
bugün ü biraz teğet geçtik gibi oldu sankiHosbulduk kadirim)))) sukur kavusturana 😉)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?