aga ikisinde de kıl payı kaybetti tamamen şanssızlıkmerve aydın çok kendini beğenmiş ve saçma sapan hareketleri var o yüzden elenmesini isterim biran önce
camoka yensin yeterhakan anlaşılan yenilmiş sağlık olsun adamlar yatarak 1.oluyor adam kaybetmiş çok mu
O iyiymiş ya alamazlar ama oynu izlemiyorum ama öyle görünüyor konuşmlardanOgle yemegi.Borekler,corekler.![]()
başkan sonunda buluşabildik hoşgeldin 🙂Sonucu belli olan yarışmayı seyretmek cok zevksiz))))))
ne geride kalması hangi yarışmayı izliyorsun 1.5 saniye ile kaybetti izlemeyenleri yanlış yönlendirmeHakan oyunlarda parkurda geride kaldi.Atista kaybetse neyse derim de oyle degil.Bari 40 yasindaki adama kaybetmesin.
Unlulerden bi Merve'yle Berna yarisiyor.Erkekler zaten cop.O iyiymiş ya alamazlar ama oynu izlemiyorum ama öyle görünüyor konuşmlardan![]()
onun için diyorum ya yüzdelere falan filan bakmam ben izliyoruz görüyoruz hakanın kaybettiği oyunlara bakıyorum hep atışta orda burda fark atıyor geliyor sonda takılıyor yok kural hatası vs. vs.aga ikisinde de kıl payı kaybetti tamamen şanssızlık