Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah be Berna da yenildi.

Bu parkurda bir şeymi? Ben çatışma bölgesine sırtta 40 elimde 15 kilo yükle 150 kilometre yürüdüğümü biliyorum. @-KADİR-
aga bildiğim kadarıyla komando olarak askerliğini yapmışsın senide o zaman görseydim bir yorum yapardım zor olduğu mutlak 🙂 survivor için konuşursakda bu parkur yorucu

ne geride kalması hangi yarışmayı izliyorsun 1.5 saniye ile kaybetti izlemeyenleri yanlış yönlendirme
Geride kaldi parkurda ya.Fark acmasi lazim 40 yasindaki adama.Bi de suda calismis yillarca.Kimseyi yanlis yonlendirmiyorum.Yalan konusmayalim.

aga bildiğim kadarıyla komando olarak askerliğini yapmışsın senide o zaman görseydim bir yorum yapardım zor olduğu mutlak 🙂 survivor için konuşursakda bu parkur yorucu
Askerlikle bir alakası yok. Köyde büyüyen insanlara bu parkurlar zor gelmez. Şehirde büyüyenler atlayıp zıplamadan düşüp bir yerlerini kırmadan büyüyorlar. :)

Geride kaldi parkurda ya.Fark acmasi lazim 40 yasindaki adama.Bi de suda calismis yillarca.Kimseyi yanlis yonlendirmiyorum.Yalan konusmayalim.
bende onu diyorum yalan konuşma ; bozok u da küçümseme adam gönüllülerde en iyi performansı gösteriyor oyunda

Askerlikle bir alakası yok. Köyde büyüyen insanlara bu parkurlar zor gelmez. Şehirde büyüyenler atlayıp zıplamadan düşüp bir yerlerini kırmadan büyüyorlar. :)
tamam ben sustum seni tatmin edecek birşey diyemeyeceğim anlaşıldı 😀

Hosbulduk kadirim:))))) sukur kavusturana 😉)))
bugün ü biraz teğet geçtik gibi oldu sanki :D

Yarinki dokunulmazligi unluler aliyor ve gönullulerde bence Bozok, sahra yada begum gider

bazıları üzülmüştür hakan da sayısını aldı

internette Hasanla Hakani izlerken Tvde Avrupa yayinindada Dogukanla Hasanin yarismasi vardi ve ayni anda hasan yenildi .

Begüm'ü iki kere üst üste koymakta nedir? Yine kaybetmez umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...