Haklisin orasini dusunmemistim3 kişi Anıl'ı yazıp ne yapacaklar?Gelecek konsey Hakan'ın ismi yazılır, Serenay ve Hakan kafa kafaya getirilir. Bye Bye Hakan.
herşeyi tadında brakıcaksın cnm ben sadece ilk survivor izlemiştim yunanistan türkiye olan bir adamla yunan kızının aşkı vardı şuankı survivordaa o kız yarışıyormuş galiba o survivor bitince hiçbirine bakmadım cnm diğerlerini kesinlikle yapmacık buluyorum bana göre yunan türkiye olan survivor samimi gerçekciydi acunun diğer yaptıkları survivorlar tiyatro gösterisinden farkı yok 🙂🙂🙂
İnsanın yaptığı göndermenin anlaşılmaması ne kötü. (Giresun Adasıherşeyi tadında brakıcaksın cnm ben sadece ilk survivor izlemiştim yunanistan türkiye olan bir adamla yunan kızının aşkı vardı şuankı survivordaa o kız yarışıyormuş galiba o survivor bitince hiçbirine bakmadım cnm diğerlerini kesinlikle yapmacık buluyorum bana göre yunan türkiye olan survivor samimi gerçekciydi acunun diğer yaptıkları survivorlar tiyatro gösterisinden farkı yok 🙂🙂🙂
aaa evet ada hastanesinin karşısı survivor yorumuna daldım hemen fotoyu dikkatli görmedim bileİnsanın yaptığı göndermenin anlaşılmaması ne kötü. (Giresun Adası)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?